Het is nog niets eens echt begonnen maar ach… wat een heerlijk vooruitzicht hé, dat straks die december-gekte weer achter de rug is. Dat je die boom weer het huis uit sleurt en opeens zin hebt in schoon, nieuw en fris! Misschien kun je tegen die tijd zelf ook wel een detox (en een excuus voor de nieuwsjaarsborrel) gebruiken.

Begin het nieuwe jaar goed en healthy met DETOX-DONDERDAG -> 3 januari 2019, 20:30 uur tot 22:00 uur.

Je wordt uiterlijk om 20:30 uur verwacht en ontvangen met Detox thee en infused-water. Je volgt een fijne, extra lange Detox Yin les en gaat naar huis met heerlijke en gezonde snacks.

Deze les staat in het teken van de lever en galblaas meridiaan. De sequence is speciaal samengesteld om de energie rondom deze meridianen te activeren, de werking van de organen een boost te geven en het proces van detoxification op elk niveau te ondersteunen. Deze serie is naar mijn ervaring de ultieme manier om zowel op mentaal als emotioneel niveau te regenereren. Na een drukke decembermaand draagt deze serie bij om opnieuw balans en stabiliteit te vinden in het dagelijks leven, het is echt een fijne start van het nieuwe jaar. Een (after-kerst)cadeau voor je hele wellbeing, echt iets om nu al naar uit te kijken!

Ben je erbij? Zorg dan dat je ongeveer een uur voorafgaand aan de les niet veel meer drinkt. Daarentegen is het belangrijk dat je na afloop van de les wel voldoende drinkt (ja, ook als dat ervoor zorgt dat je s’nachts drie keer uit bed moet om te plassen).

Na de serie staat er een voedzame en verse snack voor je klaar. Daarnaast ga je naar huis met een detox-soup-to-go. Je kunt deze soep, die geserveerd wordt in een handige to-go- beker, the-day-after thuis opeten of meenemen naar je werk. Wil je de snack ook liever meenemen naar huis, neem dan zelf twee bakjes mee om je snack in te vervoeren. Ondanks dat ik ook een ware dairy-free-vegetable-queen ben, laten we dit natuurlijk over aan de professional. Mijn lieve vriendin, yogini en chefkok Solotti maakt deze heerlijke en gezonde maaltijd voor je. Geen gepruts dus maar high-quality food.

Reserveren en betalen
DETOX-DONDERDAG is geen reguliere les en daarom reserveer en betaal je apart voor deze bijzondere les. Voor deze extra lange les (1,5 uur) met DETOX-thee, snack en soup betaal je € 24,50. Nadat je bij MomoYoga bent geregistreerd scroll je naar 3 januari 2019 en daar reserveer en betaal je de les zodat je zeker bent dat je een mat hebt gereserveerd. Let op dat je niet alleen betaald maar je ook inschrijft voor de les via het rooster!

Pssssttt.. De release-your-inner-oliebol editie was vorig jaar dubbel en dwars uitverkocht. Wacht niet te lang met je reservering!

OPTIONAL: Make it LARGE… MAKE it XX-LARGE
Natuurlijk ben je meer dan welkom om ook de eerste les (19:00 uur – 20:15 uur, Yin-Yang) ook mee te doen. Deze eerste les is een reguliere les en kun je gewoon reserveren met je rittenkaart, abonnement of losse les. Uiteraard zorg ik ervoor dat deze sequence is afgestemd op de DETOX-les