Yasshh, ook super ZEN yogajuffen zijn soms toe aan een break. Balance baby, balance! Gedurende twee weken (23 juni tot en met 7 juli) is er een aangepast lesrooster. Sommige lessen vervallen, anderen worden overgenomen door de allerbeste subs(titudes). Natuurlijk hoef jij je wekelijkse yogales niet te missen want online zijn we namelijk ALTIJD geopend.Jou Inhoud Komt Hier

Eredivisie-docenten
Ik ben super picky, perfectionistisch en veeleisend. Dat is voor mezelf vaak heel lastig, maar daardoor heb ik wel de allerbeste docenten voor je gehosseld: Alle docenten die lesgeven bij Yogaschool RoxZEN zijn getraind en gediplomeerd in functional yoga. Dat betekent dat we allemaal dezelfde opleiding en achtergrond hebben. Maar belangrijker nog; we erkennen dat de kwaliteit van je yogapractice niet samenhangt met hoe je er uitziet, maar vooral gaat over wat jij voelt.

Aangepast rooster
Deze docenten zijn dus het neusje van de vegetarische zalm 🍣 en hebben het daarom super druk. Er zijn hierdoor soms wat aanpassingen in de lestijden. Ik nodig je daarom graag uit om – wanneer je vertrouwde les vervalt – een andere les te proberen. In MOMO Yoga vind je een actueel rooster.

JUST SO YOU KNOW
Het lesrooster (en tarieven) zijn gebaseerd op 46 lesweken per jaar. Veelal zijn er veel meer lesweken, daar waar ik zorg voor vervangende lessen tijdens mijn afwezigheid.