Wat leuk dat je een proefles wilt volgen,  je bent meer dan welkom!

Bij Yogaschool RoxZEN zijn er geen vaste groepen, iedereen is vrij om te komen wanneer het hem of haar uitkomt. Dit geeft ontzettend veel vrijheid, je komt wanneer je zin hebt of wanneer het je het beste uitkomt. Dit is heel prettig met alle drukke agenda’s van tegenwoordig of met bijvoorbeeld wisselende werk of thuissituaties. Ook is het fijn dat je per keer kunt bepalen in welk soort les je zin of behoefte hebt. Ondanks deze flexibiliteit hebben veel mensen wel hun ‘vaste’ lesmomenten dus zul je wel steeds vaak bekende gezichten tegenkomen. Je kunt je ver voorafgaand aan de lessen opgeven, maar ook nog tot kort voordat de les begint. Natuurlijk kun je door deze vrijheid wekelijks verschillende soorten lessen volgen. Het aanmeldsysteem op de website is bedoeld om je plek te reserveren, hoe langer je wacht met aanmelden, hoe groter de kans is dat de les vol is. In de praktijk gebeurt dit echter eigenlijk nooit.


Proefles reguliere les

Alleen de eerste keer dat je een les volgt bij Yogaschool RoxZEN kun je gebruik maken van een SPECIAL OFFER; het proefabonnement. Een proefabonnement bestaat uit drie lessen waarvoor je slechts € 20,00 betaald. Wil je er geen drie, dan kun je natuurlijk ook een losse les nemen, deze € 12,50.

Het proefabonnement is geldig voor alle reguliere lessen* op het rooster en deze kun je zelf op elk gewenst moment inplannen

  1. Klik op de onderstaande BUTTON om je in te schrijven bij ons reserveringsprogramma. Je wordt doorgelinkt naar een tweede venster, supported by Momo Yoga**.
  2. Je maakt een profiel aan en activeert deze middels het welkomstbericht in je mailbox (deze kan in je SPAM box terecht komen)
  3. Log opnieuw in en blader door het rooster op zoek naar de gewenste les.
  4. Klik op ‘nu boeken’ om de les te reserveren en betaal veilig en snel via IDEAL.

*Je kunt alle lessen volgen met het proefabonnement behoudens de zwangerschapsyoga en de beginnerscursus. Lees hieronder hoe je een proefles zwangerschapsyoga reserveert.


Proefles zwangerschapsyoga

De zwangerschapslessen bieden we niet als proefpakket aan, maar als losse proeflessen. Ook deze lessen zijn heel vrijblijvend, je komt wanneer je zin hebt en je goed voelt. Dat is niet alleen zo bij een proefles, maar dat blijft ook zo wanneer je besluit vaker te komen.

Twijfel je of je dit in Corona-season wel zal doen? Het is is onze hoogste prioriteit om ervoor te zorgen dat iedereen zich welkom en veilig voelt in de school. De groepen zijn eerder dit jaar al gehalveerd en we houden speciaal voor de zwangerschapsyoga bewust de groepen nog kleiner. We zijn super alert en heel strikt in het hanteren van afstand en ventilatie, ik denk dat we op dit moment de veiligste plek in Santpoort zijn 😉

Ook als je nog nooit eerder yoga hebt gedaan ben je meer dan welkom om te kijken of je het wat vind. Je kunt daarvoor via ons reserveringprogramma (MOMO yoga) een losse zwangerschapsles (proef)les aankopen die € 12,50 kost.

  1. Klik op de onderstaande BUTTON om je in te schrijven bij ons reserveringsprogramma. Je wordt doorgelinkt naar een tweede venster, supported by Momo Yoga**.
  2. Je maakt een profiel aan en activeert deze middels het welkomstbericht in je mailbox (deze kan in je SPAM box terecht komen)
  3. Log opnieuw in en blader door het rooster op zoek naar de gewenste zwangerschapsles, elke woensdagavond om 19:00 uur.
  4. Klik op ‘nu boeken’ om de les te reserveren en betaal veilig en snel via IDEAL.

**Je kunt MOMO Yoga zowel op de desktop, tablet als telefoon gebruiken. Je kunt eventueel ook de gratis MOMO Yoga app downloaden.

Het lijkt me leuk elkaar op de yogamat te ontmoeten! Mocht je voor die tijd nog vragen hebben, laat het me dan gerust weten.

P.S. Check voordat je naar de studio komt nog even de praktische informatie op de website? Dat is normaal niet zo spannend maar i.v.m. de Corona maatregelen vind ik het fijn als iedereen vooraf op de hoogte is. Je leest daar o.a. dat we je vragen om een (bad)handdoek mee te brengen.

Direct aanmelden Proefles