Wat leuk dat je een proefles wilt volgen,  je bent meer dan welkom!

Bij Yogaschool RoxZEN zijn er geen vaste groepen, iedereen is vrij om te komen wanneer het hem of haar uitkomt. Dit geeft ontzettend veel vrijheid, je komt wanneer je zin hebt of wanneer het je het beste uitkomt. Dit is heel prettig met alle drukke agenda’s van tegenwoordig of met bijvoorbeeld wisselende werk of thuissituaties. Ook is het fijn dat je per keer kunt bepalen in welk soort les je zin of behoefte hebt. Ondanks deze flexibiliteit hebben veel mensen wel hun ‘vaste’ lesmomenten dus zul je wel steeds vaak bekende gezichten tegenkomen. Je kunt je ver voorafgaand aan de lessen opgeven, maar ook nog tot kort voordat de les begint. Natuurlijk kun je door deze vrijheid wekelijks verschillende soorten lessen volgen. Het aanmeldsysteem op de website is bedoeld om je plek te reserveren, hoe langer je wacht met aanmelden, hoe groter de kans is dat de les vol is. In de praktijk gebeurt dit echter eigenlijk nooit.

Zelf reserveren

We werken met een online reserveringsysteem (MOMO Yoga) zodat je zelf gemakkelijk lessen kunt reserveren, betalen en eventueel ook weer (drie uur voorafgaand aan de les) kosteloos kunt annuleren. Via MOMO Yoga betaal je veilig en snel met behulp van IDEAL.

Proefles 

Alleen de eerste keer dat je een les volgt bij Yogaschool RoxZEN kun je gebruik maken van een SPECIAL OFFER; het proefabonnement. Een proefabonnement bestaat uit drie lessen waarvan je er slechts twee zelf betaald, de derde krijg je van ons (2+1 GRATIS). Het proefabonnement is geldig voor alle reguliere lessen op het rooster en deze kun je zelf op elk gewenst moment inplannen. Wil je er geen drie dan kun je natuurlijk ook een losse les aanschaffen, het recht op deze aanbieding vervalt daarmee. Yoga werkt, wanneer je het ook daadwerkelijk doet. Het proefabonnement is een maand geldig zodat je met enige regelmaat de eerste drie lessen hebt kunnen volgen.

Het proefabonnement is geldig voor alle reguliere lessen op het rooster en deze kun je zelf op elk gewenst moment inplannen

  1. Klik op de onderstaande BUTTON om je in te schrijven bij ons reserveringsprogramma. Je wordt doorgelinked naar een tweede venster, supported by Momo Yoga.
  2. Je maakt een profiel aan en activeert deze middels het welkomstbericht in je mailbox (deze kan in je SPAM box terecht komen)
  3. Log opnieuw in en blader door het rooster op zoek naar de gewenste les.
  4. Klik op ‘nu boeken’ om de les te reserveren en betaal veilig en snel via IDEAL.
Direct aanmelden Proefles