After Corona DETOX program

De afgelopen maanden voelen misschien wel al een beetje als een DETOX. Je leven helemaal op z’n kop en ruimte voor nieuwe gewoonten. Zelf merk ik juist dat ik door die ruimte ook een aantal niet zulke fijne gewoonten ontwikkelde. Confession; things are getting a bit out of hand. Momenteel volg ik namelijk het Splitjes-dieet, tenminste zo zijn we het thuis maar gaan noemen. Ik heb dus sinds kort een enorme crush op Splitjes. Je weet wel, die chemische oranje ijsjes met creamy inside. Zalig, fris en een fijne afwisseling na mijn pancake-period, salty-chips-season en caramel-cravings eerder during Corona-season. Ja, je hoort het goed. Niet zo gek natuurlijk dat de Corona kilo’s er bij mij zijn aan-ge-vlogen. Maar erger nog, mijn gezonde en voedzame lifestyle is ergens gedurende Corona-season n compleet verdampt.

Reset yourself, reset your intentions
Één of twee keer per jaar heb ik behoefte aan een RESET, een moment waarop ik bewust plan om rustiger aan te doen. Om zowel mijn sociale als zakelijke agenda leeg te laten en wat meer tijd te nemen om te rusten, te lezen, te mediteren. Minder tijd te spenderen achter de tv, telefoon en social media (digital detox). Door dit te combineren met een aangepast voedingspatroon helpt dit, of eigenlijk dwingt het me, om mezelf ik acht te nemen.

DETOX?
Dat klinkt wel heel hip maar verder is het onzin. Je lijf is namelijk niet giftig en als dat al zo zou zijn, dan heeft je lichaam zelf het vermogen om dat te fixen. We kunnen je lichaam wel helpen zodat dit natuurlijk proces voor je organen gemakkelijker gaat. Het is complete reset, een moment waarop je gemakkelijker nieuwe intenties zet doordat je oude patronen doorbreekt. 

Dat is best spannend
Hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Zoiets is best spannend en ingrijpend, zeker als je hier geen ervaring mee hebt. Hoe zorg je ervoor dat het op elk niveau een reset wordt? Ik begeleid je tijdens deze vernieuwde* drie of vijf daagse sapkuur. We bouwen geleidelijk op en af, met elkaar is dit heel goed te doen. Velen studenten gingen je voor. Als je al eerder hebt ge-sapt kun je ook kiezen voor een vijf daagse kuur.

What the F*CK, alleen maar SAP en SOEP?
Ja, RoxZEN’s RESET-Program bestaat alleen maar uit sap en soep. Je begint je dag met een uitgeperste citroen in warm water, een ginger-kurkuma-shot (geloof me, je hebt geen koffie meer nodig) en daarna zes slowjuice sappen per dag. Alle sappen inclusief shot zijn van biologische groenten en fruit.

*vernieuwde receptuur, Sap.je’s zelfgemaakte kruiden-ontspan-thee (i.p.v. kamille thee) en vernieuwde hoeveelheid (340ml) in de flesjes.

Yoga
Gedurende deze dagen zijn er yogalessen te volgen in Yogaschool RoxZEN. Op zaterdagochtend (dag 2 van het programma) is er een extra Yin les die er speciaal op gericht is om het effect van de detox te vergroten. Je bent dan twee dagen op weg en er is dan ook tijd om eventueel nog vragen te stellen of ervaringen uit te wisselen.

Niet eten is in mijn beleving wel echt het aller-aller-allerrrrstomste, maar dit programma gaat dus verder dan alleen maar stoppen met vast-voedsel. Je zult daarom ook geen honger hebben om een feed-me-or-i-kill-you-modus te voorkomen, let’s stay peaceful.  Om je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden en je DETOX een DEEPER DIMENSION te geven heb ik een programma samengesteld met yoga en (healing + motivational) meditatieoefeningen die je zullen helpen om op een ander niveau te resetten.

Voor het hele programma + extra yogales en de SAP (soep en thee) dagen + Goodie bag betaal je € 139,95 (voor 5 dagen is dit € 199,95 ), ik regel alles, het enige dat je hoeft te doen is ontspannen!
*Deze lessen zijn niet inbegrepen in de prijs maar kun je met je abonnement, strippenkaart of middels een losse les volgen. 

Reserveren
Je kunt via je MOMO account de Kick-off reserveren en direct en veilig met iDEAL betalen. Je scrolt in je lesrooster naar 17 september en klik op ‘nu boeken’ bij het pakket naar keuze.

Let op: Bij reservering en betaling is je aanmelding definitief. Een aantal dagen voorafgaand aan de start sluit de inschrijving, we werken uitsluitend met verse  producten en hierdoor moeten we tijdig weten of je erbij bent.

Dit programma gaat door bij minimaal 7 inschrijvingen, NO WORRIES, je ontvangt uiteraard je geld terug wanneer dit niet het geval is. Bij meer dan 12 deelnemers zullen de lestijden wijzigen zodat we de groep splitsen en we op veilige (Corona) afstand blijven.