Arghhh, voel je de lentekriebels? Heb je al in de lamp gehangen, de ramen gelapt, winterjassen opgeborgen en het eerste terrasje al gepakt? Heerlijk vind ik het, het voorjaar schoon en opgeruimd beginnen. Doe je dit keer (weer) mee met het DETOX programma? Het lijkt me leuk als je er ook bij bent!

Één of twee keer per jaar heb ik behoefte aan een RESET. Juist nu, want zowel privé als zakelijk is mijn agenda in the wink of an eye compleet volgelopen. Even terug naar rusten, lezen, mediteren, lummelen. Minder tijd te spenderen achter de tv, telefoon en social media (digital detox). Gewoon thuis lummelen, de natuur in, geen diners, gatherings en out-goings. Door dit te combineren met een aangepast voedingspatroon helpt dit, of eigenlijk dwingt het me, om tijd voor mezelf vrij te maken.

Ontgiften?
DETOX klinkt heel hip, maar eigenlijk geven we je darmen vooral even rust van alle bewerkte en soms ook minder gezonde producten. Zo’n pauze fungeert als een RESET voor je hele systeem, een moment waarop je gemakkelijker nieuwe intenties zet doordat je oude patronen doorbreekt. 

All inclusive -> je hoeft alleen maar te ontspannen
Hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Zoiets is best spannend en ingrijpend, zeker als je hier geen ervaring mee hebt. Ik begeleid je tijdens deze drie, vijf of zeven daagse sapkuur en regel alles. We bouwen geleidelijk op en af, met elkaar is dit heel goed te doen. Je ontvangt een compleet programma, goodie-bag en begeleiding. Velen studenten gingen je voor. Als je al eerder hebt ge-sapt kun je ook kiezen voor een vijf- of zeven (!) daagse kuur.

Yoga
Gedurende deze dagen zijn er yogalessen te volgen in Yogaschool RoxZEN. Op zaterdagochtend (dag 2 van het programma) is er een extra Yin les die er speciaal op gericht is om het effect van de detox te vergroten. Je bent dan twee dagen op weg en er is dan ook tijd om eventueel nog vragen te stellen of ervaringen uit te wisselen.

Nieuw -> opbouwsapjes
Heb je eerder meegedaan en had je graag na de kuur nog wat sapjes willen gebruiken in je opbouw-fase? Vanaf nu kun  je extra sap-dag bijbestellen zodat je de dagen na je kuur nog af en toe een sapje kunt nemen. Je kunt deze extra dag natuurlijk ook gebruiken om je kuur een dag te verlengen. Voor deze extra tas met sapjes betaal je € 55,00. Je ontvangt 7 sapjes, 3 shots, 1 soep en kruidenthee.

Onderstaande sessies zijn inbegrepen:

Donderdag
12 mei 2022, 20:30 uur
Briefing, detox-goodiebag en meditatie


Donderdag
19 mei 2022, 20:30 uur
Kick-off, pick-up, Q&A


Zaterdag
20 mei 2022, 10:00 uur
DETOX yogales (Lever en gallbladder meridans)


Donderdag
2 juni 2022 20:30 uur
De-briefing

Voor het hele programma + extra yogales en de SAP (soep en thee) dagen + Goodie bag betaal je € 139,95 voor 3 dagen, € 199,95 voor 5 dagen en € 269,95 voor 7 dagen.

Ik regel alles, het enige dat jij hoeft te doen is ontspannen!

Reserveren
Je reserveert via je MOMO account de eerste bijeenkomst op 12 mei direct en veilig met iDEAL betalen. Je scrolt in je lesrooster naar 12 mei en klikt op ‘nu boeken’ bij het pakket naar keuze. Let op: Bij reservering en betaling is je aanmelding definitief.

Wil je een extra sapdag reserveren dan reserveer je eerst je kuur en daarna je extra sapjes.