All inclusive Lente DETOX is here! 

Arghhh, voel je de lentekriebels? Heb je al in de lamp gehangen, de ramen gelapt, tulpen in huis of een gezellig kleurrijk kledingstuk aangetrokken? Heerlijk vind ik het, om het voorjaar schoon en opgeruimd beginnen. Doe je dit keer mee met het DETOX programma? Het lijkt me leuk als je er ook (weer) bij bent!

KICK-OFF
Donderdag 23 maart 2023 | 20:30 uur

Ontgiften?
DETOX klinkt heel hip, maar eigenlijk geven we je darmen vooral even rust van alle bewerkte en soms ook minder gezonde producten. Zo’n pauze fungeert als een RESET voor je hele systeem, een moment waarop je gemakkelijker nieuwe intenties zet doordat je oude patronen doorbreekt. 

All inclusive -> je hoeft alleen maar te ontspannen
Hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Zoiets is best spannend en ingrijpend, zeker als je hier geen ervaring mee hebt. Ik begeleid je tijdens deze drie, vijf of zeven daagse sapkuur en regel alles inclusief speciale yogalessen. We bouwen geleidelijk op en af,  ontvangt een compleet programma, goodie-bag, begeleiding en NIEUW dit keer -> extra yoga video’s. Velen studenten gingen je voor. Als je al eerder hebt ge-sapt kun je ook kiezen voor een vijf- of zeven (!) daagse kuur.

Yoga
Gedurende deze dagen zijn er yogalessen te volgen in Yogaschool RoxZEN. Ook ontvang je een playlist met yogavideo’s, voor het geval je lekker thuis wilt oefenen. Op zaterdagochtend (dag 2 van het programma) is er een extra Yin les die er speciaal op gericht is om het effect van de detox te vergroten. Je bent dan twee dagen op weg en er is dan ook tijd om eventueel nog vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Nieuw -> opbouwsapjes & soep
Heb je eerder meegedaan en had je graag na de kuur nog wat sapjes willen gebruiken in je opbouw-fase? Vanaf nu kun  je extra sap-dag bijbestellen zodat je de dagen na de kuur nog af en toe een sapje kunt nemen. Je kunt deze extra dag natuurlijk ook gebruiken om je kuur een dag te verlengen. Voor deze extra tas met sapjes betaal je € 55,00. Je ontvangt 7 sapjes, 3 shots, 1 soep en kruidenthee.

HET PROGRAMMA

Donderdag
23 maart 2023, 20:30 uur
Briefing, detox-goodiebag en meditatie

Deze avond zetten we je intentie, nemen we de planning door en ontvang je de goodie-bag. Eerder deze dag ontving je het RESET-programma al digitaal in je mailbox. Je start vanaf vandaag geleidelijk met het afbouwen van o.a. alcohol, koffie, frituur, suikerhoudende producten.


Donderdag
30 maart 2023, 20:30 uur
Kick-off, pick-up, Q&A

Vanavond haar je je DETOX pakket met sap, soep en shots op. Vanaf de volgende ochtend start je met de SAP & SOEP dagen.


Zaterdag
31 maart 2023, 10:00 uur
DETOX yogales (Lever en gallbladder meridans)

Op deze tweede dag van je DETOX geef ik een extra yin les die erop gericht is het effect van de DETOX te vergroten. Je bent dan twee dagen op weg en er is dan ook tijd om eventueel nog vragen te stellen of ervaringen uit te wisselen.


Donderdag
6 april 2023 20:30 uur
De-briefing

Na de SAP & SOEP dagen bouw je voedingspatroon weer langzaam op. Deze avond treffen we elkaar om ervaringen uit te wisselen. Welke nieuwe gewoontes heb je ontwikkelt en wil je graag behouden? Wat heeft deze kuur je gebracht?


Voor het hele programma + extra yogales, yogavideo’s en de SAP (soep en thee) dagen + Goodie bag betaal je € 139,95 voor 3 dagen, € 199,95 voor 5 dagen en € 269,95 voor 7 dagen. Wil je een extra sap-tas bijbestellen dan betaal je daarvoor € 55,00.

Ik regel alles, het enige dat jij hoeft te doen is ontspannen!

Reserveren
Je reserveert via je MOMO account de eerste bijeenkomst op 23 maart direct en veilig met iDEAL betalen. Je scrolt in je lesrooster naar 23 maart en klikt op ‘nu boeken’ bij het pakket naar keuze. Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bij reservering én betaling is je aanmelding definitief en niet refundable. Wil je een extra sapdag reserveren dan reserveer je eerst je kuur en daarna je extra sapjes.

Op woensdag 15 maart om 12:00 uur sluit de inschrijving. 
Let’s go | Reserveer hier