Met pijn in mijn buik heb besloten dat Yang-Yinisch les (elke maandag 20:45 uur) binnenkort komt te vervallen. Een beslissing waar ik in meerdere opzichten enorm tegenop op zag.

Ik realiseer me heel goed dat dit een les is die sommige van jullie graag volgen en buiten dat, is het voor mij nog elke week een feestje om deze les te mogen geven.

Ik heb alle studenten die vaak bij deze les aanwezig waren zoveel mogelijk persoonlijk op de hoogte gebracht van deze wijziging. De les gaat (met net zoveel motivatie en inzet) nog door tot en met maandagavond 6 mei.

Gelukkig zijn er nog tal van andere lessen op het rooster die je allemaal met je strippenkaart of abonnement kunt volgen. Alle lessen hebben in meer of mindere mate raakvlakken en ik hoop oprecht dat ik je op een ander moment terug zie.

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen, laat het me dan gerust weten.

Lieve groeten, Roxan