New year, new beginnings

Je wilt al zoooo lang iets veranderen (kracht, flexibiliteit, mentaal of emotioneel), maar er is altijd een excuus waardoor je niet verder komt. Iets met een gezin, een baan een blessure of juist iets met onzekerheid, ongemakkelijkheid, angst of die drang naar perfectie en prestatie die misschien vaak voor teleurstelling zorgt.

NO WORRIES!
Volg de zes-weekse beginnerscourse want daar starten we bij de basis. We behandelen elke week een ander thema waardoor je na zes weken klaar bent om een reguliere yogales in elke yogaschool te volgen. Ohhhh….. en er zijn dus echt alleen maar beginners. Je hoeft dus niet bang te zijn of je ongemakkelijk te voelen omdat je niet tussen de pro’s staat.

De volgende beginnerscursus Flow Yoga gaat op donderdagavond 23 maart 2017 van start.

All-inclusive-deal.
Het totaalbedrag van de cursus is €59,95 en is een all-inclusive-deal. Je hoeft hiervoor dus helemaal niets mee te nemen of aan te schaffen.

De groepen zijn klein en overzichtelijk waardoor er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. De cursus is vooralsnog elke keer volledig uitverkocht dusondanks dat het ver weg lijkt, claim je ticket en wacht niet te lang.
Lees meer over de inhoud van de cursus op de website. Ben je al overtuigd? Meld je dan direct aan via info@roxzen.nl
P.S. I.v.m. Koningsdag is de laatste les verplaatst naar woensdagavond 26 april om 19:00 uur tot 20:15 uur, kun je daarna nog soepeltjes Koningsnacht vieren ;-))