Breaking news: Er een extra cursus gepland in oktober 2021!

Wat leuk dat je wilt beginnen met yoga en dat je daarbij aan mijn yogaschool denkt. Je bent meer dan welkom!

Tijdens de beginnerscursus volg je gedurende zes aaneengesloten weken op donderdagavond één les. Naast het opzoeken van je fysieke grenzen, behandelen we elke week een ander thema. Ik praat je bij over o.a. yogafilosofie, meditatie en ademhaling en leg je uit hoe je hier iets aan zou kunnen hebben in je dagelijks leven. Na deze zes weken ben je een fysieke en mentale ervaring rijker en klaar om een basic yogales, in elke yogastudio te volgen. 

De beginnerscursus wordt slechts enkele keren per jaar gegeven en staat daardoor niet vast op het rooster. De groepen van de cursus zijn klein en overzichtelijk. Er is oprechte aandacht voor iedereen en dat maakt dat het aantal plekken ook beperkt is. Door deze exclusiviteit is de cursus altijd binnen no-time na de bekendmaking in de nieuwsbrief en social media volgeboekt.

De cursus op donderdagavond 14 oktober is helemaal uitverkocht. Een extra cursus start op maandagavond 18 oktober 2021 om 20:30 uur. 

Het totaalbedrag voor de cursus is € 59.95. Er zijn verder geen extra kosten, je hoeft niets aan te schaffen of mee te nemen. Ik zal zorgen dat er een mat, props en dekens voor je klaarliggen.

Wil je je aanmelden? Dat kan heel eenvoudig in twee stappen;

  1. maak via onderstaande button een profiel aan zodat jouw gegevens bij mij bekend zijn. Je via de button doorgelinkt naar een tweede venster, supported by Momo. Je maakt via Momo je eigen persoonlijke profiel aan en ontvangt een welkomstbericht. Middels de link in deze welkomstmail activeer je je account en wijzig je direct je wachtwoord. Indien je binnen enkele minuten na aanmelden geen Welkomstmail hebt gehad kun je voor de zekerheid even je SPAM box checken.
  2. eenmaal ingelogd bladder je in het lesrooster naar 18 oktober 2021, je ziet daar om 20:30 uur de Beginnerscourse en daar schrijf je je voor in. Je betaald daarna direct en veilig via IDEAL. Nadat je betaling is ontvangen is je aanmelding definitief.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande vragen? Aarzel dan niet en neem contact met me op via info@roxzen.nl

Bij twijfel…… DOEN!

P.S. Yogaschool RoxZEN is Corona-proof. De school is ON FLEEK, oftewel super schoon en opgeruimdruimtelijk en overzichtelijk. Natuurlijk zijn er extra maatregelen getroffen om veilig samen te oefenen. Er is voldoende personal space (ruim 1,5 meter) en ventilatie zodat iedereen zich VEILIG en WELKOM voelt. Twijfel je of het wel veilig is, neem dan gerust contact met ons op.

Direct aanmelden Beginnerscursus