Breaking news: nieuwe cursus data 2022

Wat leuk dat je wilt beginnen met yoga en dat je daarbij aan mijn yogaschool denkt. Je bent meer dan welkom!

Tijdens de beginnerscursus volg je gedurende zes aaneengesloten weken één les. Naast het opzoeken van je fysieke grenzen, behandelen we elke week een ander thema. Ik praat je bij over o.a. yogafilosofie, meditatie en ademhaling en leg je uit hoe je hier iets aan zou kunnen hebben in je dagelijks leven. Na deze zes weken ben je een fysieke en mentale ervaring rijker en klaar om yogales in elke yogastudio te volgen. 

De beginnerscursus wordt slechts enkele keren per jaar gegeven en staat daardoor niet vast op het rooster. De groepen zijn klein en overzichtelijk, er is oprechte aandacht voor iedereen. Dit maakt dat het aantal plekken beperkt is. Door deze exclusiviteit is de cursus altijd binnen no-time na de bekendmaking in de nieuwsbrief en social media volgeboekt. Deze volgende cursus gaat van start op:

donderdagavond 8 september 2022 om 20:30 uur 

Het totaalbedrag voor de cursus is € 99,95. Er zijn verder geen extra kosten, je hoeft niets aan te schaffen of mee te nemen. Ik zal zorgen dat er een mat, props en dekens voor je klaarliggen.

Wil je je aanmelden? Dat kan heel eenvoudig in twee stappen;

  1. Klik op onderstaande button om je in te schrijven bij ons online reserveringsprogramma MOMO Yoga. Activeer je account door middels het welkomstbericht dat je binnen enkele minuten na aanmelden ontvangt (check dan voor de zekerheid even je SPAM box)
  2. Eenmaal ingelogd bladder je in het lesrooster naar de gewenste startdatum, je ziet daar om 20:30 uur de Beginnerscursus en kiest voor ‘boek nu’. Je betaald direct en veilig via IDEAL.

Let op: Check of je niet alleen hebt betaald maar ook daadwerkelijk bent ingeschreven. Klik in je profiel op ‘mijn lesrooster’ en kijk of je daar de gereserveerde les ziet staan.

Heb je naar aanleiding van bovenstaande vragen? Aarzel dan niet en neem contact met me op via info@roxzen.nl

Bij twijfel…… DOEN!

P.S. Yogaschool RoxZEN is Corona-proof. De school is ON FLEEK, oftewel super schoon en opgeruimdruimtelijk en overzichtelijk. Natuurlijk zijn er extra maatregelen getroffen om veilig samen te oefenen. Er is voldoende personal space (ruim 1,5 meter) en ventilatie zodat iedereen zich VEILIG en WELKOM voelt. Twijfel je of het wel veilig is, neem dan gerust contact met ons op.

Direct aanmelden Beginnerscursus