New year, new beginnings, new year resolutions
Wil je beginnen met yoga maar weet je niet hoe? Wil je eigenlijk proeflessen volgen (of heb je dat al gedaan) en wil je meer begeleiding, uitleg in een kleine groep?

Je wilt al zoooo lang iets veranderen (kracht, flexibiliteit, mentaal of emotioneel), maar er is altijd een excuus waardoor je niet verder komt. Iets met een gezin, een baan een blessure of juist iets met onzekerheid, ongemakkelijkheid, angst of die drang naar perfectie en prestatie die misschien vaak voor teleurstelling zorgt. Ohhh….. of je bent niet lenig genoeg?

NO WORRIES!
Tijdens de zes-weekse beginnerscourse starten we bij de basis. We behandelen elke week een ander thema waardoor je na zes weken klaar bent om een reguliere yogales in elke yogaschool te volgen.

De volgende beginnerscursus gaat op donderdagavond 17 januari 2019 om 20:30 uur van start!

All-inclusive-deal.
Het totaalbedrag van de cursus is €59,95 en is een all-inclusive-deal. Je hoeft hiervoor dus helemaal niets mee te nemen of aan te schaffen.

De groepen zijn klein en overzichtelijk waardoor er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. De cursus is vooralsnog elke keer volledig uitverkocht.
Lees meer over de inhoud van de cursus op de website. Ben je al overtuigd? Meld gemakkelijk en sn el in twee stappen aan door op onderstaande button te klikken.

De cursus gaat door bij minimaal 7 inschrijvingen, NO WORRIES, je ontvangt uiteraard je geld terug wanneer dit niet het geval is dus schrijf je snel is want er is maar een beperkt aantal plekken.