Yesss, het is weer tijd voor ons jaarlijkse food-feestje! Van alle evenementen is dit toch wel de meest feestelijke. De zon die schijnt, alleen maar vrolijke mensen, een heerlijke yogales in het park gevolgd door een picknick van topchef Charlotte Hansen van Solotti. Dit winning team is terug in het park!

Op zaterdag 29 juni geef ik een fijne Flow-for-All yogales in het Burgermeester Rijkenspark in Santpoort-Noord. Dit fijne park is persoonlijk door mij gescout en dé plek voor rust, natuur en ontspanning.

Er is geen betere combinatie dan yoga en eten en dus….. sluiten we ook deze les weer af met een heerlijke uitgebreide picknick die de chef speciaal voor ons heeft samengesteld. Natuurlijk is deze gezond (en vega + glutenvrij) en sluiten we hem af met een lekker dessert.

Per persoon (inclusief yoga, picknick, mat en props) betaal je €30,00Reserveer snel je plek want er zijn slechts een beperkt aantal matten (die je dus niet zelf hoeft mee te nemen) beschikbaar.

Reserveren
Je kunt via je MOMO account de les reserveren en direct en veilig met iDEAL betalen. Je scrolt in je lesrooster naar 29 juni en treft daar gelijk alles wat je nog meer moet weten voor die dag (adres van de locatie + parkeer-info). Mocht je n.a.v. die informatie vragen hebben, laat het me dan gerust weten.

Let op: Bij reservering en betaling is je aanmelding definitief en ga ik er vanuit dat je erbij bent. Weet je nog niet zeker of je wel komt, reserveer dan pas wanneer je dit wel zeker weet. Wacht je het weerbericht af? Een aantal dagen voorafgaand aan dit event sluit de inschrijving, we werken uitsluitend met verse  producten en hierdoor moeten we tijdig weten of je erbij bent.

Bring you loved-ones, i would love to meet them!
Deze les is voor iedereen, man, vrouw, ervaren of super-yogi… Neem iemand mee die zo’n leuke ochtend kan gebruiken of geef hem cadeau. Dit is ook een super leuk cadeau (Moeder en/of Vaderdag) Wil je iemand meenemen die nog geen MOMO account heeft? Laat hem of haar dan zelf een account aanmaken en de les reserveren of maak zelf een extra account voor hem/haar aan. Laat het me weten als je iemand wilt verrassen, dan ontvang je een cadeaubon en een betaallink zodat het een verrassing blijft.

Voor je tijdplanning; Je wordt zaterdagochtend 29 juni om 10:15 verwacht, je kunt alvast genieten van de natuur of nog even iets drinken. Als je maar zorgt dat je om 10:30 uur op je mat zit want dan starten we met de yogales. Na afloop van de les (± 11:50 uur ) ploffen we op het picknickkleed voor die heerlijke lunch. De lunch is uiterlijk om 13:15 uur afgelopen dus je kunt, als je dat tenminste dan nog wilt, door naar het voetbal of hockeyveld, het tuincentrum of je koffer verder inpakken.

Looking forward to see you and your friends on this wonderful day together!