Don’t grow up, it’s a trap|!

Als kind leerde ik al op jonge leeftijd skiën en daarna (want dat was echt veel hipper) ook snowboarden. Zonder angst stormde ik de pistes af, hét ultieme gevoel van vrijheid. Toen ik jaren later weer met mij board boven op een berg stond brak het zweet + paniek, hysterie, angst, tranen en nog veel meer heel gênant gedrag (vraag maar aan mijn vriendje en alle toeschouwers op die berg) mij uit. Waar was die onbezorgdheid die ik als kind had? Toen ik van klimrekken afduikelde, koprollen maakte, handstand deed? 

Wanneer we ouder worden verliezen we dat childish dat ons zo vrij en onbezorgd maakte. Jammer toch? Dat we constant nadenken over vragen zoals: is dit wel verstandig, wat kan er allemaal mis gaan, wat zijn de consequenties? Daarnaast vinden we bij voorbaat al van alles zoals: dat is niets voor mij, ik kan het niet / het is heel vreemd / raar / heb ik nog nooit gedaan.

Yoga gaat over het creëren van bewustzijn, ook het bewustzijn van je beperkingen, angsten en onzekerheden om misschien te besluiten dat je je niet daardoor laat leiden. Het creëren van ruimte, niet alleen in je lijf maar ook ruimte voor iets nieuws en anders in je hoofd.

Workshop Yoga & Play

Mariska de Blieck is terug in Yogaschool RoxZEN en geeft maandagavond 28 mei om 19:30 uur de workshop Yoga & Play. Hoofdstand, handstand, kraai en pauw. Ze komen allemaal voorbij in deze twee uur. Je krijgt tools om te leren spelen met een houding, zonder waarde te hechten aan resultaat. Hierdoor krijg je misschien wel meer zelfvertrouwen en kom je los van perfectionisme. WORK HARD, PLAY HARD; Klinkt het allemaal een beetje spannend? Om je fysiek en mentaal klaar te stomen is er een intense warming-up-flow zoals alleen Mariska dat kan. Natuurlijk zien wij er tijdens de workshop allebei op toe dat je veilig oefent. 

De workshop duurt 2 uur en hierdoor komt de reguliere les te vervallen.Vervalt nu je vaste lesmoment? Come and try! De workshop is juist op maandag (flow-moment) omdat dit echt iets voor jou is! Als je normaal gesproken een Flow (Strong, Slow of Morning) volgt is dit je kans om je practice te verdiepen!

Hoe het afliep op die berg? Doorademen wanneer het moeilijk wordt, practice what you preach! Ik pas ervoor om me op welk vlak dan ook te laten leiden door angst of onzekerheid, ik hoop dat jij dat ook doet en je inschrijft voor deze workshop. 

SAFE THE DATE: 28 mei 2018, start 19:30 uur tot 21:30 uur
TICKETS: Je betaald € 20,00 voor je deelname*
SIGN INN: Je reserveert deze workshop gemakkelijk en snel via je MOMO Account. Je reservering is definitief wanneer je direct en veilig hebt betaald met IDEAL én je hebt ingeschreven voor de les.
LET OP: dat je niet alleen betaald maar ook daadwerkelijk bent ingeschreven voor de les.
SIGN UP: Heb je geen account? Maak deze dan snel en gemakkelijk aan via deze link  Je reservering is definitief wanneer je direct en veilig hebt betaald met IDEAL.

* De workshop gaat door bij minimaal 6 inschrijvingen, NO WORRIES, je ontvangt uiteraard je geld terug wanneer dit niet het geval is dus schrijf je snel is want er is maar een beperkt aantal plekken.