Heb je een vraag of opmerking die je me graag persoonlijk wilt voorleggen, neem dan gerust contact met me op!
Je kunt je gegevens via het contactformulier achterlaten en ik zorg dat ik zo snel mogelijk een reactie zult ontvangen. Wil je me liever telefonisch spreken, laat dan ook je telefoonnummer achter.

Let op: Vanaf donderdag 22 februari tot en met maandag 11 maart ben ik niet in de gelegenheid om je bericht te beantwoorden of je telefonisch te woord te staan. Vanaf dinsdag 12 maart start ik weer met het beantwoorden van berichten. 

Tijdens mijn afwezigheid is de studio gewoon geopend. Via ons online reserveringsprogramma MOMO Yoga kun je gemakkelijk het actuele lesrooster inzien, reserveren en ook weer (kosteloos tot 12 uur voorafgaand aan de les) annuleren. Daarnaast geeft de website je veel informatie op de meest gestelde vragen.

Mocht je vraag daarmee nog niet beantwoordt zijn, laat dan gerust een bericht achter via het contactformulier . Vanaf dinsdag 12 maart start ik weer met het beantwoorden van berichten. 

Yogaschool RoxZEN opende vorig jaar op een prachtige nieuwe studio aan de Hoofdstraat 224 (2071 EN Santpoort-Noord). Rondom de Hoofdstraat kun je gratis parkeren, op sommige plekken heb je overdag een parkeerschijf nodig. Wanneer je met de fiets komt willen we je vragen om deze in de daarvoor bestemde rekken te stallen.