5 weekse cursus zwangerschapsyoga

Tijdens deze cursus volg je gedurende vijf weken elke week 1 les in een vaste groep. In deze vijf weken behandelen we elke week een ander thema; zo praten we je o.a. bij over het bekken, ademhaling en staan beweging en ontspanning centraal. De groepen zijn klein en overzichtelijk, er is oprechte aandacht voor iedereen. Het is no-nonsense zwangerschapsyoga dus geen gepuf en gezweef. Ervaring met yoga is niet nodig, je bent welkom vanaf week 12.

De volgende cursus start op

Woensdag 17 november 2021 19:00 uur – 20:15 uur

All-inclusive-deal. 
Het totaalbedrag van de cursus is € 85,00 en is een all-inclusive-deal. Je hoeft hiervoor dus helemaal niets mee te nemen of aan te schaffen.  De groepen zijn klein en overzichtelijk waardoor er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. We hebben oprechte aandacht voor jou.

Over de docent

Deze lessen worden gegeven door Mariska de Blieck. Deze leuke en kundige docent is zelf moeder van Boris. Mariska is een ervaren docent die verschillende opleidingen succesvol heeft afgerond. She’s really empowering Girls! Deze AMAZING Yogi MOM heeft echt oneindig veel kennis met je te delen. Ze is een krachtige en zelfverzekerde vrouw, die vibe brengt ze over in haar lessen.

Zwangerschapsyoga draagt bij aan de gezondheid van jou en je kindje en wordt veelal vergoed door je zorgverzekeraar. De lessen worden gegeven door gecertificeerde docent.

Op deze pagina van de website lees je meer over de cursus en kun je je aanmelden. Heb je naar aanleiding van deze informatie nog vragen, laat het ons dan gerust weten.