Mariska ontmoette ik op onze eerste Teachertraining in Amsterdam en we reisde in 2015 samen naar Bali waar we onze Yin Teahertraining volbrachten. We deelden een kamer en we deelde lief en leed waarnaar Maris een waardevolle vriendin werd. Ze heeft met haar stralende presence direct invloed op mijn humeur, geeft mij het gevoel van thuiskomen en weet ontzettend veel van anatomie. Wanneer je les bij Mariska volgt kan het niet anders dan dat je geïnspireerd de mat weer afstapt.

‘Ik ben een levensgenieter met spierballen en vrouwelijke rondingen. Het liefst dans ik op hoge hakken of blote voeten met een goed glas wijn in m’n hand. Yoga is mijn absolute passie en er is niets mooiers dan deze passie te delen. Ik wil jou inspireren en motiveren ook het beste uit jezelf te halen. Door goed voor jezelf te zorgen, jezelf te accepteren, te ontspannen en te bewegen’

Meer over Mariska lees je op haar website

Pak je kans en check in het rooster wanneer Mariska lesgeeft. Voordat je het weet zit je weer met mij opgescheept