Speciaal voor iedereen die inmiddels al even yoga beoefend…. Verdiep je yogapractice met deze Yogacours 2.0.

Vier lessen waarin we yogafilosofie en anatomie behandelen to-the-next-level. Naast het uitlichten en verdiepen van de basishoudingen die je al wekelijks doet en de variaties daarop, is er uitgebreid aandacht voor de houdingen die we (nog) niet of nauwelijks in de les oefenen. Natuurlijk oefenen we in meditatie en ademhalingstechnieken en is er extra tijd voor vragen, modificaties, adjustments, volop persoonlijke aandacht doordat de groep maar uit maximaal 10 deelnemers bestaat.

Deze deepen-your-practice-course bestaat uit vier lessen en start op donderdagavond 11 april 2019 om 20:30 uur. De volgende lessen zijn op 18 april, 9 en 16 mei. Je betaald voor deze course in totaal € 59,95, elke les duurt tot 21:45 uur.

To-cool-for-school?
Volg je al yogales bij Yogaschool RoxZEN en zie je het niet als een toegevoegde waarde? Vind je het stom om naast je rittenkaart of abonnement (die toegang geven tot alle reguliere lessen) extra te betalen voor deze cursus? THINK TWICE en investeer in je practice, in jezelf! Als yogi blijf je altijd leerling en is het nooit klaar. Ook ik blijf student en volg wekelijks lessen en workshops en twee jaarlijks een opleiding om me te blijven ontwikkelen. Mijn kennis en die van mijn docenten is continu in beweging net zoals als de wetenschap die een belangrijke rol speelt in  deze studies. Ik zou graag mijn meest actuele kennis met je delen.