Wil je beginnen met yoga en ben je nieuw bij Yogaschool RoxZEN? Heb je proeflessen gevolgd maar zoek je toch iets meer verdieping? Ben je burn out, ervaar je stress, zorgen, ben je inbetween jobs of neem je bewust een stap terug?

Leer in zes weken alles wat een beginnende yogi moet weten over filosofie, ademhaling, meditatie en mindfulness. Ik leer je alle basishoudingen en je ontdekt welke vorm van yoga het beste bij je past.

De beginnerscursus wordt slechts enkele keren per jaar gegeven en staat daardoor niet vast op het rooster. De groepen van de cursus zijn klein, overzichtelijk en CORONA-PROOF. Er is oprechte aandacht voor iedereen en dat maakt dat het aantal plekken ook beperkt is. Door deze exclusiviteit is de cursus altijd binnen no-time na de bekendmaking in de nieuwsbrief en social media volgeboekt.

De volgende cursus start op donderdagavond 15 oktober 2020 om 20:45 uur. 

Het totaalbedrag voor de cursus is € 59.95. Er zijn verder geen extra kosten, je hoeft niets aan te schaffen of mee te nemen. Ik zal zorgen dat er een mat, props en dekens voor je klaarliggen.

P.S. Yogaschool RoxZEN is Corona-proof. De school is ON FLEEK, oftewel super schoon en opgeruimdruimtelijk en overzichtelijk. Natuurlijk zijn er extra maatregelen getroffen om veilig samen te oefenen. Er is voldoende personal space (ruim 1,5 meter) en ventilatie zodat iedereen zich VEILIG en WELKOM voelt. Twijfel je of het wel veilig is, neem dan gerust contact met ons op.