Deepen-Your-Yoga-Practice

Heb je ze horen fluisteren of eigenlijk, heb je ze het van de daken horen schreeuwen? Heb je ze zien glow-en? De Yogacourse 2.0 was een HIT…. én hij is terug!

Speciaal voor iedereen die inmiddels al even yoga beoefend…. Verdiep je yogapractice met deze Yogacours 2.0.

Vier lessen waarin we yogafilosofie en anatomie behandelen to-the-next-level. Naast het uitlichten en verdiepen van de basishoudingen die je al wekelijks doet en de variaties daarop, is er uitgebreid aandacht voor de houdingen die we (nog) niet of nauwelijks in de les oefenen. Er is extra tijd voor vragen, modificaties, adjustments en is er volop persoonlijke aandacht doordat de groep uit maximaal 10 deelnemers bestaat.

Deze deepen-your-practice-course bestaat uit vier aaneengesloten lessen en start op donderdagavond 23 februari 2017 om 20:30 uur. Je betaald voor deze course in totaal €49,95, elke les duurt tot 22:00 uur. 

To-cool-for-school?
Volg je al yogales bij Yogaschool RoxZEN en zie je het niet als een toegevoegde waarde? Vind je het stom om naast je rittenkaart of abonnement (die toegang geven tot alle reguliere lessen) extra te betalen voor deze cursus? THINK TWICE en investeer in je practice, in jezelf! Als yogi blijf je altijd leerling en is het nooit klaar. Ook ik blijf student en volg wekelijks lessen en trainingen om me te blijven ontwikkelen.