DETOX donderdag Yogaschool RoxZEN vs. Solotti

Het is nog niets eens echt begonnen maar ach… wat een heerlijk vooruitzicht hé, dat straks die december-gekte weer achter de rug is. Ondanks dat we in december vaak een paar dagen vrij zijn, komen we veelal niet tot rust. Sterker nog, het is een ware uitputtingsslag. Een gezellige uitputtingsslag maar still een uitputtingsslag.  Heerlijk ook dat je straks weer die boom het huis uit sleurt, een bos tulpen koopt en opeens weer zin hebt in schoon, nieuw en fris! Misschien kun je tegen die tijd zelf ook wel een detox (en een excuus voor de nieuwsjaarsborrel) gebruiken.

Na het succes van eerdere edities (Release-your-inner-oliebol en Liberate-your-liver) is DETOX DONDERDAG een begrip.  Begin je nieuwe jaar goed en healthy:

16 januari 2020, 20:30 uur tot 22:00 uur.

Je wordt uiterlijk om 20:30 uur verwacht en ontvangen met Detox thee en infused-water. Je volgt een fijne, extra lange Detox Yin les die speciaal is samengesteld om na de drukke decembermaand tot rust te komen. Na de les staat er een gezonde en verse snack voor je klaar. Het effect van de yin houdingen kan nog dagen nawerken en daarom krijg je ook een voedzame snack mee naar huis om de detox-vibe te versterken.

De practice 
De houdingen die we tijdens deze les aannemen hebben een helende werking waardoor je niet alleen tot rust komt maar tegelijk op een dieper niveau werkt aan herstel en balans. Deze serie is naar mijn ervaring de ultieme manier om zowel op mentaal als emotioneel niveau te regenereren. Na een drukke decembermaand draagt deze serie bij om opnieuw balans en stabiliteit te vinden in het dagelijks leven, het is echt een fijne start van het nieuwe jaar. Een (after-kerst)cadeau voor je hele well-being, echt iets om nu al naar uit te kijken!

The food
Na de serie staat er een voedzame en verse snack voor je klaar. Daarnaast ga je naar huis met een detox-soup-to-go. Je kunt deze soep, die geserveerd wordt in een handige to-go- beker, the-day-after thuis opeten of meenemen naar je werk. Wil je de snack ook liever meenemen naar huis, neem dan zelf twee bakjes mee om je snack in te vervoeren. Ondanks dat ik ook een ware dairy-free-vegetable-queen ben, laten we dit natuurlijk over aan de professional. Mijn lieve vriendin, yogini en chefkok Solotti maakt deze heerlijke en gezonde maaltijd voor je. Geen gepruts dus maar HIGH-QUALITY FOOD. 

Reserveren en betalen
DETOX-DONDERDAG is geen reguliere les en daarom reserveer en betaal je apart voor deze bijzondere les. Voor deze extra lange les (1,5 uur) met DETOX-thee, snack en soup betaal je € 24,50. Nadat je bij MomoYoga bent geregistreerd scroll je naar 16 januari 2020 en daar reserveer en betaal je de les zodat je zeker bent dat je een mat hebt gereserveerd. Let op dat je niet alleen betaald maar je ook inschrijft voor de les via het rooster! 

Pssssttt.. andere edities waren steeds dubbel en dwars uitverkocht. Wacht niet te lang met je reservering!

OPTIONAL: Make it LARGE… MAKE it XX-LARGE
Natuurlijk ben je meer dan welkom om ook de eerste les (19:00 uur – 20:15 uur, Yin-Yang) ook mee te doen. Deze eerste les is een reguliere les en kun je gewoon reserveren met je rittenkaart, abonnement of losse les. Uiteraard zorg ik ervoor dat deze sequence is afgestemd op de DETOX-les