De online lessen maak ik exclusief voor jou als RoxZEN member. Ik voel me verantwoordelijk en wil graag iets terug doen voor het vertrouwen dat je in mij toont. Daarnaast is het juist nu belangrijker dan ooit om te oefenen in geduld, vriendelijkheid en compassie. Door de RoxZEN community online voort te zetten hoop ik je een vertrouwde plek aan te bieden in deze onzekere tijd.

Als je geen doorlopend abonnement hebt zijn de video’s donation based. Dit betekent dat je zelf bepaald of je iets bijdraagt aan de video’s die ik voor jou maak. Als je daar een vergoeding voor wilt betalen, dan bepaal je zelf het bedrag. Je kunt voor elke video die je kijkt een klein bedrag betalen, per week een donatie doen of eenmalig een bedrag doneren.

Met deze link betaal je zoals je gewend bent; veilig en snel met behulp van IDEAL. Deze link blijft gedurende de hele Corona Lockdown beschikbaar en tref ik bij elke video die je van mij ontvangt. Per transactie betaal ik € 0,25 van je donatie aan transactiekosten, de rest van het bedrag komt volledig ten goede aan het maken van de video en het in standhouden van de Yogaschool.

Realiseer je dat de studenten met een maandabonnement een hele belangrijke bijdrage leveren aan het voortbestaan van de school. Je helpt niet alleen mij maar support ook hen door te geven wat je kunt missen.

Je kunt je vast voorstellen dat deze maatregelen enorme consequenties hebben voor de school als bedrijf, haar leraren en gastdocenten. Nu, meer dan ooit, hoop ik op je support, geduld en compassie. We doen er alles aan om samen met jou gezond, sterk en stabiel terug te keren.

When mother earth says pause, you pause.

Stay strong, safe and take care!

P.S. Wanneer je de lessen volgt beloof je dat je deze niet zult verspreiden aan derden. Ik zou je willen vragen om de video’s op geen enkele wijze en in geen enkele vorm te reproduceren of te publiceren zonder dat ik daar mijn nadrukkelijke toestemming voor heb gegeven.

Natuurlijk mag je de lessen wel promoten bij je naasten of op social media, maar dus niet delen. Zijn jouw vrienden en familie enthousiast of beoefen je thuis samen? Vraag hen dan zichzelf in te schrijven voor de online lessen door een e-mail te sturen naar info@roxzen.nl

In een tijd waarin auteurschap steeds vaker buiten beschouwing wordt gehouden en minder wordt gerespecteerd, beoefen ik yoga met de intentie om de eeuwenoude filosofie en voorschriften zoveel mogelijk te waarborgen. Met oprechtheid en respect voor mijn leraren, hun leraren en de mensen om mij heen, die mij zowel op als naast de yogamat eindeloos inspireren en motiveren om deze lessen aan jou door te geven. Dit kan alleen wanneer jij hier integer mee omgaat.