Filosofie

Bij yoga denk je misschien aan geitenwollen sokken, monniken en hippies die met bomen knuffelen. In onze huidige maatschappij, waarin we continu op hoog niveau willen presteren, oververmoeidheid, burn-out, verslavingen en angststoornissen veel vaker voorkomen, zijn het juist de CEO’s, hipsters, ouders en sporters die het belang van yoga ondervinden.

Geïnspireerd door mijn docent Johan Noorloos, is het mijn doel om de eeuwenoude yogafilosofie te vertalen naar je dagelijks leven. Hoe zou je vanachter je bureau, tijdens het sporten, of in de omgang met jezelf en anderen yoga integreren. Hoe kun je ervoor zorgen dat yoga niet alleen fysiek maar ook mentaal een bijdrage zou kunnen leveren.

Het is mijn missie om met RoxZEN een plek te creëren waar jij je altijd welkom en veilig voelt. Een plek waar groei en weerstand samenkomen zodat er ruimte is om je fysiek en mentaal te ontwikkelen. Een plek waar je grenzen opzoekt en deze misschien wel op een bewuste en gecontroleerde manier verruimd.

Ik ben ik ervan overtuigd dat yoga een belangrijke aanvulling op jouw lifestyle zou kunnen zijn en nodig je graag uit om elkaar op de mat te ontmoeten.

Namasté __/\__

My soul honers your soul. I honer the place in you where the entire Universe resides. I honor the light, love, truth, beauty and peace within you, because it’s also within me. In sharing these things we are united, we are the same, we are one.