Filosofie

Bij yoga denk je misschien aan geitenwollen sokken, monniken en hippies die met bomen knuffelen. Tegenwoordig zijn het, in onze huidige maatschappij, waar oververmoeidheid, verslavingen en angststoornissen veel vaker voorkomen, juist de managers, hipsters en sporters die het belang van yoga ondervinden.

Geïnspireerd door mijn docent Johan Noorloos, is het mijn doel om de eeuwenoude yogafilosofie te vertalen naar je dagelijks leven. Hoe zou je vanachter je bureau, tijdens het sporten, of in de omgang met jezelf en anderen yoga integreren. Hoe kun je ervoor zorgen dat yoga niet alleen fysiek maar ook mentaal een bijdrage zou kunnen leveren.

Het is mijn missie om met RoxZEN een plek te creëren waar jij je altijd welkom en veilig voelt. Een plek waar groei en weerstand samenkomen zodat er ruimte is om jezelf fysiek en mentaal te ontwikkelen.

Ik ben ik ervan overtuigd dat yoga een belangrijke aanvulling op jouw lifestyle zou kunnen zijn en ik nodig je graag uit om elkaar op de mat te ontmoeten.

Namasté __/\__

(i honor the light, love, truth, beauty en peace within you, because it’s also within me)