Annuleringstermijn van 12 uur
Vanaf 1 december hebben we het gratis annuleringstermijn aangepast van 3 naar 12 uur. Annuleer je eerder dan 12 uur voorafgaand aan je les, dan ontvang je je volledige rit of abonnements credit terug op je account. Wanneer je korter dan 12 uur voorafgaand aan de les annuleert brengen we deze in rekening.

🤎 Verbetering wachtlijst-functionaliteit
Sta je op de wachtlijst, dan is de kans groot dat je door deze maatregel al 12 uur voorafgaand aan de les weet of er plek is, en niet pas drie uur voordat de les start.
🤎 Meer beschikbaarheid
Er bleven regelmatig plekken vrij die we last-minute niet meer konden aanbieden. Een grotere annulerings-window stelt ons in staat om vrijgekomen plekken tijdig aan te bieden aan andere yogi’s. Zo kun je wellicht een dag voorafgaand, of de dag zelf nog besluiten of je een les meedoet.
🤎 Failure to plan, is planning to fail
Jij hebt voortaan je planning op orde: Twaalf uur voorafgaand aan de les weet je of je in staat bent om naar de les te komen. Sta je mogelijk file, heb je een zieke cavia of twijfel je of je wel fit genoeg bent, dan reserveer je gewoon pas wanneer je het wel zeker weet.
🤎 Discipline
Je traint je dicipline: Discipline is het verschil tussen dat wat je nu wilt, en dat wat je later wilt. Afzeggen wordt misschien iets minder laagdrempelig, maar hierdoor groeit je discipline voor je yogaroutine.

🦠 Deze maatregel betekent niet dat je ziek naar de les komt. Ja, flu-season is AAN! Voel je je niet top, geen probleem! Maar hoest, nies of snotter je door een virus? Oefen dan thuis zodat je andere yogi’s niet kunt besmetten en neem je verlies als je daar na het annuleringstermijn achter komt. Hoest, nies of snotter je door medicijn gebruik, hooikoorts of een allergie, dan ben je welkom zolang je dat zelf ook fijn vindt.

Just so you know: in veel studio’s is een annuleringstermijn van 24 uur gebruikelijk.

⏰ Is het korter dan 12 uur voorafgaand aan de les, maar kun je niet komen?  Schrijf je dan ook altijd uit via je MOMO Yoga account. Blijft de ‘uitschrijven’ knop grijs, dan moet je nog even inloggen om dit mogelijk te maken. Wanneer je je uitschrijft weten wij dat je er niet zal zijn en valt je plek vrij voor iemand die op de wachtlijst staat.

🗓️ Tip van je juf
Ik stuur je 1 december nog een reminder van het gewijzigde annuleringstermijn. Schrijf jij het voor de zekerheid ook nog even in je agenda?