Ik klink misschien als je ergste nachtmerrie, kritisch, veeleisend, perfectionistisch maar dat valt echt wel mee. Het enige dat echt belangrijk is, is je opleiding. Ben je daarnaast ook betrouwbaar en professioneel dan hebben we een match en is alles bespreekbaar.

Ondanks dat ik beschik over een uitgebreid yoga-netwerk sta ik altijd open voor nieuw talent. Die ene geweldige docent waar je eens les van had, die collega die net een Teacher Training heeft afgerond of misschien heb jij zelf een opleiding en lijkt het je leuk om samen te werken?

No-nonsense zwangerschapsdocent:

Iemand die niet alleen puft maar ook power heeft. Iemand die women support en met mij het verschil wilt maken in het suffe zwangerschaps-yoga-aanbod. Iemand die ervoor kan zorgen dat alle meiden/vrouwen sterk en met vertrouwen naar de bevalling toeleven.

Ben jij of ken jij iemand die dit leuk lijkt? Laat het me dan weten en stuur een bericht naar info@roxzen.nl