Wanneer een les helemaal vol is, kun je je inschrijven voor de wachtlijst. Je wordt dan automatisch ingeschreven wanneer er een plek vrijkomt. Wanneer je wordt ingeschreven ontvang je daar een bericht van per e-mail. Er wordt dan ook een rit of credit ingezet en afgeschreven. Heb je geen geldige rit/credit, dan verrekenen we dit achteraf. Let op: dit e-mail bericht kan in je SPAM box terecht komen.

Maar weet je dat dan wel op tijd? 

Yogis kunnen zich tot het laatste moment uitschrijven. Dat is helemaal top als je dichtbij woont en klaar zit in je yoga-pak, maar zonde als je niet meer in de gelegenheid bent om naar de studio te komen. Mocht je niet meer willen wachten tot er een plek vrijkomt of de tijdspanne te klein vindt geworden worden, dan kun je je altijd ook zelf weer uitschrijven van de wachtlijst.

Wellicht ten overvloede: Wanneer je je inschrijft voor de wachtlijst gaan we er vanuit dat je er rekening mee houdt dat er elk moment een plek kan vrijkomen. We gaan er vanuit dat je hierdoor alert bent op onze berichtgeving. Zie je dit bericht te laat, of was je toch niet meer in de gelegenheid om de les te volgen, too bad. We kunnen je rit of credit niet terugboeken omdat je een plek bezet hield. 

Heeft dat wel zin, die wachtlijst? 
Jazeker, de RoxZEN yogi’s  zijn allemaal hele trouwe studenten die zich gelukkig keurig netjes uitschrijven wanneer zij niet kunnen komen. Het gebeurt dus regelmatig dat (meerdere) studenten doorschuiven vanaf de wachtlijst naar de les.

Natuurlijk houden we de bezetting van de lessen goed in de gaten. De wachtlijst komt vooralsnog voornamelijk voor bij de YIN lessen op dinsdagavond en zondagochtend. Weet dat er ook een heerlijke YIN les is op woensdagavond, waarbij je meer dan welkom bent!