Annuleringspolicy

Bij Yogaschool RoxZEN kun je de door jou gereserveerde les altijd annuleren. Doe je dit 12 uur voorafgaand aan de les dan is dit kosteloos. We boeken de door jou ingezette rit of credit terug op je account. Doe je dit korter dan 12 uur voorafgaand aan de les dan brengen we je ingezette rit of credit in rekening. In beide gevallen valt je plek vrij voor iemand op de wachtlijst.

We willen je dringend vragen om je ten alle tijden uit te schrijven wanneer je niet naar de les kunt komen. Zo komt er een plek vrij voor iemand op de wachtlijst. Daarnaast weten ik en de andere docenten dan dat je niet in de studio zal verschijnen.

Wachtlijst inschrijving

Sta je op de wachtlijst dan wordt je automatisch ingeschreven wanneer er een plek vrijkomt. Je rit of credit wordt hiervoor ingezet en we informeren je direct per e-mail. Omdat yogi’s zich nog tot kort voor de les kunnen uitschrijven, kan er dus nog een plek vrijkomen op het allerlaatste moment. Helemaal top als je dichtbij woont en klaar zit in je yoga-pak, maar zonde als je niet meer in de gelegenheid bent om te komen. Mocht je niet meer willen wachten of de tijdspanne te klein vinden, dan kun je je altijd ook zelf weer uitschrijven van de wachtlijst.

Wellicht ten overvloede: Wanneer je je inschrijft voor de wachtlijst gaan we er vanuit dat je er rekening mee houdt dat er elk moment een plek kan vrijkomen. We gaan er vanuit dat je hierdoor alert bent op onze berichtgeving. Zie je dit bericht te laat, of was je toch niet meer in de gelegenheid om de les te volgen, too bad. We kunnen je rit of credit niet terugboeken omdat je een plek bezet hield.