Wanneer een les helemaal vol is, kun je je inschrijven voor de wachtlijst. Je wordt dan automatisch ingeschreven wanneer er een plek vrijkomt. Wanneer je wordt ingeschreven ontvang je daar een bericht van per e-mail. Er wordt dan ook een rit of credit ingezet en afgeschreven. Heb je geen geldige rit/credit, dan verrekenen we dit achteraf. Let op: dit e-mail bericht kan in je SPAM box terecht komen.

Maar weet je dat dan wel op tijd? 
Ja, want andere deelnemers kunnen zich slechts drie uur voorafgaand aan de les uitschrijven. Dit betekent dat jij altijd drie uur voorafgaand aan de les weet of je wel of niet kunt deelnemen.

Heeft dat wel zin, die wachtlijst? 
Jazeker, ik heb allemaal hele trouwe studenten die zich gelukkig keurig netjes uitschrijven wanneer zij niet kunnen komen. Het gebeurt dus regelmatig dat (meerdere) studenten doorschuiven vanaf de wachtlijst naar de les.

Natuurlijk houden we de bezetting van de lessen goed in de gaten. De wachtlijst komt vooralsnog voornamelijk voor bij de YIN lessen op dinsdagavond en zondagochtend. Weet dat Mariska ook een heerlijke YIN les geeft op woensdagavond, waarbij je meer dan welkom bent!