Vanaf vrijdagochtend 5 januari 2018 wordt het lesrooster en het team uitgebreid. Vanaf die dag staat er een nieuwe les op het rooster van Yogaschool RoxZEN; FLOW & RESTORE.

Jitske Stokman (je kent haar nog als SUB tijdens mijn eindeloze vakantie) geeft vanaf dan elke vrijdag een heerlijke les. Het is zo’n pareltje, zo’n les waarbij alles klopt. Er is flow, er is actie er is adem en net op het moment dat het genoeg is, is daar de Restorative yoga waarmee je de practice afsluit en je weekend begint. De les begint om 9:30 uur en duurt zoals je gewend bent 5 kwartier. Daarna kun je gegarandeerd heel ZEN naar de markt, je kids ophalen en je weekend beginnen!

Heb je Jitske nog niet ontmoet? Ze is lief, toegankelijk en waanzinnig ervaren. Ik ben dan ook super trots om haar in de yogaschool te mogen ontvangen. Zorg ervoor dat je deze les een keer hebt geprobeerd!

Natuurlijk kun je deze les reserveren zoals je bent gewend met je rittenkaart of losse les. Heb je een abonnement, lucky you! Of course betaal je dan he-le-maal niets extra.