Zwangerschapsyoga bij Yogaschool RoxZEN
It’s a dream come true! Ik wilde dit al zo zo lang en eindelijk is het zover! Yasshhh….Yogaschool RoxZEN gaat zwangerschapsyoga aanbieden!

Steeds als er één van mijn studenten zwanger is vinden zij en ik (+ Jits) het zo ontzettend balen dat ze voor zwangerschapsyoga naar een andere studio moeten. Het liefst blijven ze bij mij in hun vertrouwde studio met de bekende vrijblijvende en ontspannen sfeer.

Vanaf maandagavond 13 mei geeft Jitske Stokman elke maandagavond om 20:30 uur zwangerschapsyoga. Jitske is (o.a.) gecertificeerd Birthlight docente. In deze vorm van zwangerschapsyoga staan ademhaling en bewegen centraal. Daarnaast heeft Jits zelf twee kanjers van kids. Ze is dus ervaringsdeskundige en daarnaast een enorme lieverd. Als je bij Jits les volgt weet je zeker dat jij centraal staat, dit uurtje is voor jou!

Yogaschool RoxZEN biedt een vertrouwde plek om veilig en onder begeleiding van een ervaren docent zwanger en fit te blijven (of fit te worden). Ervaring is niet nodig! Deze les is voor iedereen, ook voor studenten die nog niet eerder les hebben gevolgd bij Yogaschool RoxZEN.

Zoals je gewend bent van Yogaschool RoxZEN is het niet ingewikkeld. Geen vaste clubjes, geen verplichtingen, geen eisen waaraan je moet voldoen of ingewikkelde constructies met vast cursus data. De lessen zijn voor IEDEREEN die zwanger is en je komt wanneer en hoe vaak je dat zelf wilt.Of dat nu 1 week is of al bijna negen maanden, je bent meer dan welkom! Hoe dat allemaal samengaat? Jitske is een expert om de les voor iedereen passend te maken met de juiste adjustments en modificaties.

De tarieven voor zwangerschapsyoga wijken af van de reguliere prijzen. Je kunt kiezen voor een losse les of een 5 rittenkaart speciaal voor de zwangerschapslessen. Heb je al een (regulier) abonnement of een rittenkaart bij Yogaschool RoxZEN? De waarde hiervan kun je inzetten om je kaart om te zetten naar een pregnancy-kaart. Mail daarvoor naar info@roxzen.nl