KORTING, het is één magisch woord. Meestal stop ik vrijwel direct met nadenken bij het lezen van dit, op het eerste gezicht zo onschuldige woord. Bij het zien van dit woord eindigt deze bewuste yoga-juf, vaak met een zwarte vlek voor haar ogen bij de dichtstbijzijnde kassa. Wanneer de aankoop is gedaan en de zwarte vlekken plaatsmaken voor confetti en complete euforie sta ik binnen enkele ogenblikken weer met beide benen op de grond. Er zijn dan twee woorden; ultiem geluk!

Ik gun jou natuurlijk ook zo’n geluksmomentje, namelijk een KORTING van € 5,00 op een 10-rittenkaart of een KORTING van € 10,00 op een 20-rittenkaart; MORRIE! Handelen zonder te hechten aan het resultaat gaat niet op, je moet er wel iets voor doen:

Schrijf binnen de actieperiode (tot en met 30 september 2015) een originele recensie over de lessen of de cursus die je bij mij volgt of hebt gevolgd.
Je mag (maar het hoeft niet) echt alles benoemen; de aandacht tijdens de lessen, de uitleg, theorie, de kwaliteit, iets over mij of over de locatie. Ook je ervaring met yoga; wat brengt het je in je dagelijks leven, vanachter je bureau of als (aanvulling op) sport. Waarin vind je RoxZEN onderscheidend?

Het inleveren van je recensie (digitaal of hardcopy) geeft je recht op korting bij je volgende aankoop.
Je recensie wordt binnen enkele weken online geplaatst om zo hopelijk nog meer yogi’s-to-be te inspireren.

Throw kindness like it’s confetti!