Live Yoga of the mat

Speciaal voor jou is Yogaschool RoxZEN distributeur van de Yogakrant. Zo kun je ook naast je practice op de mat inspiratie opdoen terwijl je bijvoorbeeld op het terras of in bad zit.

De YOGAKRANT gaat over yoga in de breedste zin van het woord: eenheid, samendoen, rust en ontspanning, verantwoordelijkheid nemen voor jezelf én de wereld. De insteek is positief en inspirerend: wat kunnen wij doen om de wereld, ons leven en onze relaties (nog) beter te maken? Missie van de YOGAKRANT is om de yoga filosofie te vervlechten met ons dagelijks leven. De krant is voor iedereen, voor mensen die meer rust willen en meer willen genieten.  Die in beweging zijn, die willen groeien, ervaren en ondernemen. En de wereld mooier, rustiger en liefdevoller willen maken.

Dat sluit dus perfect aan bij mijn missie!

Vanaf deze week kun je jouw GRATIS lente editie ophalen in de yogaschool. From me, for you, with loooove! Tip van de juf; hij leest nog lekkerder weg op het terras! Ohh en als je hem uit hebt, geef hem door aan iemand die ook een beetje inspiratie kan gebruiken.