Let’s go outside! 
Yessss, de zon schijnt en ik kan niet wachten om je weer live te zien! Vanaf 1 juni zullen we het huidige online lesaanbod combineren met een buitenlessen. Afhankelijk van het weer, jullie interesse en natuurlijk de maatregelen vanuit de overheid, kijken we steeds of we dit lesaanbod wellicht moeten aanpassen.

Yogalessen buiten
Vanaf 1 juni is geef ik van maandag tot en met vrijdag elke dag een Flow for all yogales van 60 minuten in het Burgemeester Rijkenspark. Er zijn lessen in de avond en in de ochtend. Deze les is voor IEDEREEN. Wat je kunt verwachten is een relaxte, easy going, welkom-terug-op-je-mat practice. Geef je op via het lesrooster en dubbel-check de tijden, want deze wijken af van het rooster back in the pré Corona days.

Natuurlijk alleen als het weer goed is en uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM en in overleg met het Sportloket Gemeente Velsen. Dit is dus anders dan dat je gewend bent bij een buitenles. Om veilig deel te nemen aan deze lessen wil ik je vragen om aandachtig alle informatie hierover na te lezen in het MOMO Yoga lesrooster.

Wil of kun je niet naar buiten? Of is jouw favoriete les niet geschikt om buiten te geven (yin yoga of stres relief) Lees dan hieronder in het volgende nieuwsbericht hoe we er ook voor jou zijn.