Before we start the exited news, nog even een heads up  van de studio etiquette  💁🏼‍♀️

💖🌈🦄 Send love, rainbows and unicorn to your fellow yogi’s 
Spead your wonderfull vibe like confetti 🪄✨. De studio ademt de energie, attitude en vibe die jij meebrengt. Wees zo aardig als je tegen een geliefde bent, help elkaar als je iemand desperate om zich kijkt, maak ruimte als iemand niet direct een plekje kan vinden, bied je fellow yogi een glas thee aan na de les. Treat people as you would like to be treated. Karma’s only a bitch if you are. 

⏰ Kom op tijd
Begin je de yogales met een warming-up-sprint vanaf je auto (die na drie rondes van Santpoort toch net iets verder geparkeerd staat dan je hoopte) of een flinke spinning-work-out (met tegenwind en die zachte band die je al weken moet oppompen)? Het maakt mij niet uit wat je pre-yogaritueel is, maar zorg dat je op tijd komt. De tijden op het rooster zijn de starttijden en geen aanvangstijden. Zorg dat je op die starttijd op je mat zit of ligt met de benodigde props.

🏖️ Breng een handdoek mee
Gebruik je props (bolsters en poef) zoals o.a. bij de yin en restorative lessen? Neem dan altijd een (bad)handdoek mee om deze over je bolster en poef te leggen. Zo zorgen we er samen voor dat deze schoon blijven na gebruik. Je voorkomt ook dat je net je hoofd op de plek neerlegt, waar de les ervoor misschien nog iemand met zijn (zweet)kruis op lag, 😏 just saying

🧽 Comfortabel maar schoon 
Wat je draagt tijdens de yogales is echt compleet onbelangrijk, zolang jij je er maar prettig in voelt. Zorg er wel altijd voor dat jij en je kleding schoon zijn. Denk daarbij ook aan schone voeten 👣. In het bijzonder in flip-flop season,  maar ook wanneer je sokken draagt.

🦠 Hoesten, niezen en snotteren
Ja, flu-season ahead! Voel je je niet top, geen probleem! Maar hoest, nies of snotter je door een virus? Oefen dan thuis zodat je andere yogi’s niet kunt besmetten. Hoest, nies of snotter je door medicijn gebruik, hooikoorts of een allergie, dan ben je welkom zolang je dat zelf ook fijn vindt.

🔕 Turn off & shut down
Zet het geluid van alle apparaten zoals telefoons maar ook smartwatches uit tijdens de les. We are not concern of how many calories you burned already..

👜 Tassen, sleutels en telefoons laat je in de garderobe. 
Schoenen, tassen, jassen, sleutels, zonnebrillen en alle andere life essentials laat je buiten de zaal bij de garderobe achter. Ondanks dat we de voordeur tijdens de les afsluiten, wil ik je vragen om waardevolle spullen thuis te laten.

🗣️ it’s oh so quiet, shhhhhh, shhhhh…..
Respecteer de stilte in de yogaruimte. Vanaf het moment dat je de studio binnenkomt wil ik je vragen om zo stil mogelijk te zijn. Zoek een plekje en neem een ontspannen houding aan om je voor te bereiden. Dit heeft een positief effect op je eigen practice en op die van de andere yogi’s.

Lees deze en andere studio etiquette op deze pagina