Love All. Serve All.
Ondanks dat we nu een GO hebben voor de buitenlessen, is voor velen van ons het dagelijks leven nog lang niet zoals het pré-corona was. Yogaschool RoxZEN is er voor iedereen. Misschien wil je liever geen yoga buiten volgen, ben je verkouden en kun je daardoor niet komen. Misschien vind je de video’s juist wel heel fijn of ben je gewoon nog niet zo toe aan andere mensen. We zijn er ook voor jou! 

Online lessen blijven volgen
Het huidige online yogalessen kun je tot 30 mei op basis van donaties volgen. De links naar de video’s worden vanaf 30 mei afgesloten.

Je kunt vanaf 1 juni een deel van deze yogalessen terugvinden in het online lesrooster in MOMO Yoga. Wekelijks tref je een divers aanbod van online lessen.

Online les + BONUS les
de les die je reserveert bestaat altijd uit een Yin, Stress Relief of zwangerschapsles daarbij zit (met uitzondering van de Zwangerschapsyoga en Stress Relief) altijd een BONUS-LES, bijvoorbeeld een short break of meditatie. Je krijgt dus veelal niet één maar twee lessen!

Je reserveert de les naar keuze en krijgt 30 minuten voor aanvang de videolink toegestuurd. Deze link blijft 24 uur geldig, je kunt de les(sen) dus eventueel meerdere keren doen of een andere keer doen. Heb jij je korter dan dertig minuten voor de start van de les aangemeld, dan kun je de link vinden bij de betreffende les in MOMO Yoga. Je ontvangt dan GEEN e-mail meer.

Het lesrooster
Met dit tijdelijke corona-rooster (zowel on als offline) heb ik geprobeerd je pré-corona life weer een beetje te benaderen. Zo is er bijvoorbeeld zoals je gewend was op zondag en dinsdag een online yin yogales en op woensdag zwangerschapsyoga. Het is een uitnodiging om, als je dat wilt, de les ook op die momenten te doen. Op deze manier wen je weer langzaam aan dit ritme. Het hoeft natuurlijk niet, want je kunt de les ook aankopen en deze gewoon een dag later doen. Voor mij persoonlijk werkt het heel goed om een vast weekritme en planning te hebben. Vaste dagen voor vaste bezigheden geven mij structuur en stabiliteit.