Online lessen

De Yogaschool is een veilige plek die ruimte biedt om jezelf te ontwikkelen. Een plek waarin je oefent in vriendelijkheid, compassie en geduld. Waar je verbindt, niet alleen met jezelf maar ook met elkaar als community. Juist nu, is dit belangrijker dan ooit.

Ik ben ervan overtuigd dat bewegen, ademhaling en meditatie essentieel zijn voor een gezond, sterk en stabiel lichaam. And let’s be honest; we houden super veel van onze naasten, maar wanneer je samen een pop-up-werkplek aan de keukentafel runt én je vanaf daar nu ook nog een animatie-team voor je kid(s) faciliteert. You need a little space and support to keep going tho?

We bieden twee mogelijkheden om thuis les te blijven volgen. Je kunt deze met elkaar combineren of afwisselen:

  1. Je kunt kiezen voor het online videopakket die deze periode niet uit vier maar vijf (!) video’s bestaat. Dit pakket blijft na aankoop een hele week beschikbaar.
  2. Je kunt vanaf vandaag een deel van het lesrooster (inclusief zwangerschapsyoga) online volgen. Deze lessen zijn allemaal toegankelijk om thuis te doen en blijven 24 uur beschikbaar.

Deze lessen zijn exclusief voor jou als RoxZEN member. Wanneer je de lessen van mij ontvangt beloof je dat je deze niet zult verspreiden aan derden.