You are not so ready for us?

We are sooo ready for you! Maar ben jij nu nog niet zover, vind je het spannend, ben je nog niet zo toe aan andere mensen, ben je verkouden of behoor je tot een risicogroep? Ga je nu net op vakantie en is de plaatselijke yogajuf een aanfluiting? We got your back!  

Het online videopakket is verlengd tot en met AUGUSTUS!

Het wekelijks online lespakket bestaat uit vier wekelijkse wisselende video’s. Dit pakket bestaat uit een: YinFlowShort-break en bonus video. De bonus video is een meditatieademhalingsoefening of CoFIT /  CORE-ona les. 

Reserveren online lespakket
Het online videopakket loopt van maandagochtend tot en met zondagavond. Je kunt dit pakket op maandag tot en met woensdagochtend in het MOMO Yoga lesrooster om 8:00 uur terugvinden. Reserveer dit pakket tijdig en je ontvangt een half uur voorafgaand de link naar de playlist. Je kunt de lessen doen wanneer je wilt! De video’s blijven vanaf maandag een week online en de link gaat zondagavond middernacht offline. Ook als je later in de week instapt, blijft de playlist tot en met zondagavond online. Heb jij je korter dan dertig minuten voor de start van de les aangemeld, dan kun je de link vinden bij de betreffende les in MOMO Yoga. Je ontvangt dan GEEN e-mail meer.

Betalen online lespakket
Heb je een abonnement, dan is dit online videopakket daarbij inbegrepen, lucky you! (Om deel te nemen dien je wel alsnog tijdig te reserveren). Heb je geen abonnement dan kun je het pakket los aanschaffen voor € 17,50 per week middels het MOMO Yoga lesrooster.