Yogaschool RoxZEN sluit vanaf maandag 16 maart tot en met maandag 6 april 2020 haar deuren.

De Yogaschool is een veilige plek die ruimte biedt om jezelf te ontwikkelen. Een plek waarin je oefent in vriendelijkheid, compassie en geduld. Waar je verbindt, niet alleen met jezelf maar ook met elkaar als community. Juist nu, is dit belangrijker dan ooit.

Ik ben ervan overtuigd dat bewegen, ademhaling en meditatie essentieel zijn voor een gezond, sterk en stabiel lichaam. And let’s be honest; we houden super veel van onze naasten, maar wanneer je samen een pop-up-werkplek aan de keukentafel runt én je vanaf daar nu ook nog een animatie-team voor je kid(s) faciliteert. You need a little space and support to keep going tho?

Wanneer je een member bent bij Yogaschool RoxZEN kun je aanmelden voor online yogalessen. Je ontvangt dan per e-mail video’s die je op elk gewenst moment kunt afspelen gedurende deze Corona-lockdown. Alle lessen zullen toegankelijk zijn om thuis te volgen. Zo zijn yogaprops niet noodzakelijk, je hebt vast een kelderkast vol met wc papier i.p.v. yogablokken en bolsters.

We bieden verschillende yogalessen maar ook meditaties en ademhalingsoefeningen die je immuunsysteem supporten.

Deze lessen zijn exclusief voor jou als RoxZEN member. Wanneer je de lessen van mij ontvangt beloof je dat je deze niet zult verspreiden aan derden. Mail naar info@roxzen.nl om je op te geven.

Als je geen doorlopend abonnement hebt zijn de video’s donation based. Dit betekent dat je zelf bepaald of je iets bijdraagt aan de video’s die ik voor jou maak. Als je daar een vergoeding voor wilt betalen, dan bepaal je zelf het bedrag. Je kunt voor elke video die je kijkt een klein bedrag betalen, per week een donatie doen of eenmalig een bedrag doneren.

Met deze link betaal je zoals je gewend bent; veilig en snel met behulp van IDEAL. Deze link blijft gedurende de hele Corona Lockdown beschikbaar en tref ik bij elke video die je van mij ontvangt. Per transactie betaal ik € 0,25 van je donatie aan transactiekosten, de rest van het bedrag komt volledig ten goede aan het maken van de video en het in standhouden van de Yogaschool.

Realiseer je dat de studenten met een maandabonnement een hele belangrijke bijdrage leveren aan het voortbestaan van de school. Je helpt niet alleen mij maar support ook hen door te geven wat je kunt missen.

Je kunt je vast voorstellen dat deze maatregelen enorme consequenties hebben voor de school als bedrijf, haar leraren en gastdocenten. Nu, meer dan ooit, hoop ik op je support, geduld en compassie. We doen er alles aan om samen met jou gezond, sterk en stabiel terug te keren.

When mother earth says pause, you pause.

Stay strong, safe and take care!