Onbeperkt Yoga on demand

Bij Yogaschool RoxZEN kun je onbeperkt online yogalessen volgen voor een vaste prijs per maand. Met meer dan 90 video’s in onze videotheek  kun je kiezen uit het complete lesaanbod. Zo vind je er zowel actieve als ontspannende lessen, short-breaks van slechts 15 minuten en yoga lectures.

Voorheen diende je eerst een videopakket te reserveren voordat je een selectie van vijf video’s kon zien. Nu is de hele bibliotheek voor jou beschikbaar gesteld. Dit is ideaal wanneer je geen zin of tijd hebt om naar de studio te komen, ziek bent, op vakantie gaat of tijdens je werkdag even een korte break wilt houden. Ook wanneer je een deel van het jaar elders in het (buiten) land verblijft, is dit de uitkomst om fit en ZEN te blijven!

Heb je een maandabonnent (zowel onbeperkt als 1x per week) om lessen in de studio te volgen? Dan heb je onbeperkt toegang tot deze video’s. 

Online only abonnement

Met een online only abonnement kun je voor € 17,50 een maand lang onbeperkt yogavideo’s bekijken.

Je kunt dit ONLINE ONLY unlimited abonnement zelf aanschaffen via de tarieven pagina op je MOMO Yoga account. Je kunt ook alvast naar de videotheek gaan en een video naar keuze selecteren. MOMO Yoga geeft je direct de gelegenheid om een abonnement aan te schaffen. Direct na aankoop heb je een maand toegang tot de volledige videotheek.
Log in op de MOMO Yoga desktop pagina en kies voor het tabblad ‘video’s’ Hier vind je verschillende playlists waarin de video’s keurig voor je geordend zijn.

Let op: de videotheek is alleen beschikbaar op de desktop en (nog) niet in de app.