Weet je nog vorige jaar? Yogaschool RoxZEN stelde je voor aan Solotti en we verzorgde samen een fijne yogales in het park met aansluitend een heerlijke healthy picknick. Je weet inmiddels, voor jou wil ik alleen het allerbeste en dat blijkt maar weer. Nu het talent van Solotti ontdekt is door het grote publiek (ze straalt as-we-speak in het RTL programma Top Chef Academy, waar je mij ook nog even voorbij ziet schuifelen) nodig ik je graag uit voor een yogales en lunch op werkelijk het allermooiste plekje in Santpoort-Noord.
Op zaterdag 1 juli geef ik een fijne Flow-for-All yogales op een prachtige locatie die zich gewoon in je achtertuin bevindt: De Zanderij in Santpoort-Noord. Dit idyllische vrijstaande landhuis dat omsloten wordt door het Nationaal Park Zuid Kennemerland is dé plek voor rust, natuur en ontspanning. We hebben deze bijzondere plek die ochtend, inclusief gastvrouw helemaal voor onszelf.

Er is geen betere combinatie dan yoga en eten en dus….. sluiten we ook deze les weer af met een heerlijke lunch die de gastvrouw op mijn verzoek heeft samengesteld. Natuurlijk is deze vegetarisch, gezond en speciaal op mijn verzoek is het verantwoorde fruit dessert vervangen voor my-absolute-favourite-guilty-pleasure….. Spannund!

Voor je planning; Je bent zaterdagochtend 1 juli vanaf 10:00 uur welkom, je kunt alvast genieten van de natuur of nog even iets drinken. Als je maar zorgt dat je om 10:30 uur op je mat zit want dan starten we met de yogales. Na afloop van de les (± 11:50 uur ) gaan we aan tafel voor die heerlijke lunch. De lunch is uiterlijk om 13:30 uur afgelopen dus je kunt, als je dat tenminste nog wilt, door naar het voetbal of hockeyveld, 2 Generations of het tuincentrum.

Deze les+lunch is een package-deal en is ontstaan vanuit de gedachten dat yoga+food samen een perfecte combinatie zijn.
Je betaald per persoon (yoga en uitgebreide lunch op dezelfde privé locatie) € 30,00. Lijkt het je leuk? Reserveer je plek want er zijn slechts een beperkt aantal matten (die je niet zelf hoeft mee te nemen) beschikbaar.

Je kunt via je MOMO account de les reserveren en direct en veilig met iDEAL betalen. Je scrolt in je lesrooster naar 1 juli en  treft daar gelijk alles wat je nog meer moet weten voor die dag (adres van de locatie + parkeer-info). Mocht je n.a.v. die informatie vragen of dieetwensen hebben, laat het me dan gerust weten.
Let op: wanneer je reserveert en betaald is je aanmelding definitief en ga ik er vanuit dat je erbij bent. Weet je nog niet zeker of je wel komt, reserveer dan pas wanneer je dit wel zeker weet.

Wil je iemand meenemen die nog geen MOMO account heeft? Laat hem of haar dan zelf een account aanmaken en de les reserveren.

Looking forward to see you on this wonderful day together!