Lieve yogi’s,

De belangrijkste kernwaarde van mij en yogaschool RoxZEN is dat iedereen welkom is. Dat het niet uitmaakt wie je bent, wat je doet, hoe je eruit ziet of waar je in gelooft. Dat we nu verplicht zijn om daar wel onderscheid in te maken staat zooo on-ge-lofelijk ver van mijn denkwijze af, dat het me onmogelijk lijkt om ernaar te handelen

Je hoort me vaak zeggen: “Don’t go with the flow, only dead fish go with the flow”. Maar dit geval heb ik geen enkele invloed op wat ook mij wordt opgedragen door de overheid. Om hier de rebelse meid uit te hangen, kan ik me als studio eigenaar simpelweg niet permitteren. Daarnaast, welk standpunt ik ook inneem, het lijkt onontkoombaar om niemand hierin teleur te stellen. Small detail; ik heb overigens niet echt een keus, het is verplicht.

Ondanks dat wij vanaf aanstaande zondag je QR code checken, wil ik je nadrukkelijk oproepen om hierdoor niet weg te blijven, om verdeeldheid geen kans te geven. Er is denk ik al genoeg verdeeldheid in de wereld. Tot de dag van vandaag kwamen we met zoveel plezier en saamhorigheid samen in de studio, daar verandert die code helemaal niets aan zolang jij blijft komen. Je hebt geen invloed op what life serves you, wel op hoe je hier mee om gaat. Jij bent degene die daar invloed op heeft, niet iemand die de regels maakt. #Oprah_eat_your_heart_out

En ja, i feel you…  het is natuurlijk he-le-maal  #%*!$@  dat je je dan steeds moet laten testen, maar bring the effort. Do it for you want anders mis die fijne yogales. Of misschien kom je omdat de wereld juist nu wel iets meer verbinding i.p.v. verdeeldheid kan gebruiken.  Klik op deze link om je gemakkelijk en snel te laten testen bij een locatie bij jou in de buurt. Je QR code blijft 24 uur geldig.Tip van de juf; misschien combineer je twee lessen achter elkaar of in 24 uur (ochtend en avond).

Heb je geen QR code? Weet dan dat je altijd contact met mij kunt opnemen per mail. Dan kijken samen of we een passende oplossing kunnen vinden.

Laten we juist nu samen aantonen dat die RoxZEN Family niet voor een gat te vangen is, dat we een bumpy road niet uit de weg gaan. Dat je meebeweegt i.p.v breekt. Flexibel in je lijf én in je hoofd. Dat hier iedereen gelijk is. Dat het niet uitmaakt wie je bent, wat je doet, hoe je eruit ziet of waar je in gelooft.

Videopakket
Als je nu toch denkt: “Ik blijf onder mijn dekbed met die fles wijn” dan kun je altijd vanuit je slaapkamer, balkon of werkplek een online videopakket volgen. Lees meer over het videopakket op deze pagina van de website.