Het is nog niets eens echt begonnen maar ach… wat een heerlijk vooruitzicht hé, dat straks die december-gekte weer achter de rug is. Dat je die boom weer het huis uit sleurt en opeens zin hebt in schoon, nieuw en fris! Misschien kun je tegen die tijd zelf ook wel een detox (en een excuus voor de nieuwsjaarsborrel) gebruiken.

Begin het nieuwe jaar goed en healthy met DETOX-DONDERDAG op 4 januari 2017, 20:30 uur tot 22:00 uur .

Je wordt uiterlijk om 20:30 uur ontvangen met Detox thee en infused-water en volgt een fijne, extra lange Detox Yin les. Deze yin sequence is samengesteld om de doorbloeding en bindweefsel rondom de organen op een zachte manier te stimuleren. Deze stimulatie zorgt ervoor dat je organen gemakkelijker afvalstoffen kunnen uitgescheiden en helpt de organen tevens bij het verbeteren en absorberen van zuurstof en voedingsstoffen. Deze serie is naar mijn ervaring ook de ultieme manier om zowel op mentaal als emotioneel niveau te regenereren. Een (after-kerst)cadeau voor je hele welzijn!

Omdat de serie bestaat uit lange en passieve twistvariaties is het raadzaam om niet of nauwelijks te eten voorafgaand aan de les. Eet enkele uren voor de practice iets dat licht verteerbaar is.

Omdat je niet of nauwelijks eet voorafgaand aan de les, staat er na de serie een voedzame snack voor je klaar; huisgemaakte granola, antioxidanten-fruit boost geserveerd met plantaardige yoghurt. Daarnaast ga je naar huis met een detox-soup-to-go. Je kunt deze soup, die geserveerd wordt in een handige beker, the-day-after thuis opeten of lekker meenemen naar je werk. Wil je de yoghurt ook to-go, neem dan zelf je to-go beker mee. Ondanks dat ik ook een ware dairy-free-vegetable-queen ben, laten we dit natuurlijk over aan de professional, Solotti.

Reserveren en betalen
DETOX-DONDERDAG is geen reguliere les en daarom reserveer en betaal je apart voor deze bijzondere les. Voor deze extra lange les (1,5 uur) met DETOX-thee, smoothie en soup betaal je € 22,50. Nadat je bij MomoYoga bent geregistreerd kun je je aanmelden en betalen zodat je zeker bent dat je één van de beperkt aantal plekken hebt gereserveerd.

OPTIONAL: Make it LARGE… MAKE it XX-LARGE; Natuurlijk ben je meer dan welkom om ook de eerste les (19:00 uur – 20:15 uur, Yin-Yang) ook mee te doen. Deze eerste les is natuurlijk een reguliere les en kun je gewoon reserveren met je rittenkaart, abonnement of losse les. Uiteraard zorg ik ervoor dat deze sequence is afgestemd op de DETOX-les