Ben je op zoek naar een yogateacher; RENT RoxZEN!

Yogales op de werkvloer

Hoge werkdruk, een veeleisende baan en daarnaast een druk privé leven maken vitaliteit en ziekteverzuim een HOT-topic. Goed voor je werknemers zorgen en een bijdrage leveren aan een prettig werkomgeving, is een must voor goed werkgeverschap. Yoga en meditatie kunnen een belangrijke rol spelen bij de vitaliteit van werknemers en de sfeer op de werkvloer. Wil jij ook yoga op jouw werkplek, eenmalig in de vorm van een workshop of wekelijks?

Yogales op jouw werkplek?

Op dit moment ben ik nog één middag per week beschikbaar om bij jou op de werkvloer yogalessen te verzorgen. Binnen no-time tover ik die saaie vergaderzaal of kantine om tot een pop-up yogastudio en neem alle benodigde spullen zelf mee. Niet alleen tof dat je dit als werkgever aanbiedt, ook nog eens win-win in het kader van vitaliteit en verzuimpreventie.

Vijf-weekse cursus

Nog gerichter de vitaliteit binnen jouw organisatie een boost geven? Kies dan voor het vijf weekse cursus waarin ademhaling, meditatie, mindfulness en yoga centraal staan. Vanuit mijn ervaring weet ik dat dit een hele krachtige combinatie is waar voor elke werknemer raakvlakken in zullen zitten. Daarnaast ben ik zelf ruim tien jaar werkzaam geweest in de zakelijke dienstverlening. Ik heb ervaring met een stressvolle baan waarbij je op hoog niveau en onder druk moet presteren.

Deze lessen bestaan uit een deel theorie en een gedeelte yoga in verschillende verhouding. Afhankelijk van het thema zal elke les worden aangevuld met meditatievisualisatie of ademhalingstechnieken. De yogaoefeningen zijn allemaal afgestemd op de beginnende yogi en er is zowel yang, als later ook yin yoga. Ook werknemers met blessures of andere fysieke beperkingen kunnen gewoon meedoen aan deze lessen.

Short-breaks

De short-breaks zijn een korte onderbreking van het werk. In 15 tot 20 minuten doen we verschillende staande en zittende houdingen, ademhalingsoefeningen of een meditatie. De werknemer hoeft zich hiervoor niet om te kleden en hoeft zijn/haar werkplek niet te verlaten. Dit maak een short-break niet alleen efficiënt maar ook toegankelijk. Iedereen die misschien nog een beetje sceptisch is over yoga en het geitenwollen-sokken imago maar moeilijk kan loslaten, is dit een hele laagdrempelige manier om deze collega’s wel in beweging te krijgen.

Privéles

Wil je of kun je, om welke reden dan ook, niet deelnemen aan de groepsles in Santpoort? Rent RoxZEN voor een privé yogales op een locatie naar keuze.

Back-on-track

Heb je eerder yoga beoefend en heb je de guts om weer op die mat te stappen? Wil je straks weer een groepsles of je eigen practice oppakken maar weet je niet of je daar al klaar voor bent? Samen nemen we de tijd om te onderzoeken waar je nu staat. Juist wanneer je om fysieke redenen (blessures), (chronische) ziekte of mentale/emotionele redenen destijds bent gestopt kan het prettig zijn om dit in alle intimiteit weer op te pakken. Rent RoxZEN voor drie privélessen in de yogaschool voor een vaste pakketprijs.

Workshop

Lijkt het je leuk om met jouw vriendengroep, sportteam, familie of collega’s uitgedaagd te worden door RoxZEN? Rent RoxZEN en we bespreken samen de mogelijkheden.

Let’s colabs

Heb je een locatie of evenement waar RoxZEN een toegevoegde waarde zou kunnen zijn? Een strandpaviljoen, festival, sportschool of bedrijfsactiviteit waarbij groei en ontwikkeling op een fysieke en mentale manier worden benaderd? Rent RoxZEN en samen brainstormen we hoe je wensen en ideeën in de praktijk gebracht kunnen worden.

RoxZEN is een yogi en best wel flexibel. De duur, intentie, invulling en locatie bepaal je helemaal zelf. Wil je wel iets met RoxZEN, maar weet je nog niet precies wat?

Bel of mail me, we bekijken samen hoe we invulling kunnen geven aan de richtlijn die je aangeeft.

Psssttt.. liever alleen de Yogaschool en niet RoxZEN? Rent alleen de Yogaschool.