Privéles

Wil je of kun je, om welke reden dan ook, niet deelnemen aan de groepsles in Santpoort? Rent RoxZEN voor een privé yogales op een locatie naar keuze.

Back-on-track

Heb je eerder yoga beoefend en heb je de guts om weer op die mat te stappen? Wil je straks weer een groepsles of je eigen practice oppakken maar weet je niet of je daar al klaar voor bent? Samen nemen we de tijd om te onderzoeken waar je nu staat. Juist wanneer je om fysieke redenen (blessures), (chronische) ziekte of mentale/emotionele redenen destijds bent gestopt kan het prettig zijn om dit in alle intimiteit weer op te pakken. Rent RoxZEN voor drie privélessen in de yogaschool voor een vaste pakketprijs.

Workshop

Lijkt het je leuk om met jouw vriendengroep, sportteam, familie of collega’s uitgedaagd te worden door RoxZEN? Rent RoxZEN en we bespreken samen de mogelijkheden.

Let’s colabs

Heb je een locatie of evenement waar RoxZEN een toegevoegde waarde zou kunnen zijn? Een strandpaviljoen, festival, sportschool of bedrijfsactiviteit waarbij groei en ontwikkeling op een fysieke en mentale manier worden benaderd? Rent RoxZEN en samen brainstormen we hoe je wensen en ideeën in de praktijk gebracht kunnen worden.

RoxZEN is een yogi en best wel flexibel. De duur, intentie, invulling en locatie bepaal je helemaal zelf. Wil je wel iets met RoxZEN, maar weet je nog niet precies wat?

Bel of mail me, we bekijken samen hoe we invulling kunnen geven aan de richtlijn die je aangeeft.

Psssttt.. liever alleen de Yogaschool en niet RoxZEN? Rent alleen de Yogaschool.