De meeste RoxZEN- family members weten langzaam weer hun weg terug te vinden naar de studio en hun yogaroutine. Zoals altijd verwelkomen we aan het begin van een nieuw seizoen ook weer veel nieuwe yogi’s. You are so welcome, I am happy to serve you all!

Ik wil je heel graag vragen om mindfull om te gaan met reserveren en annuleren. Het is helemaal prima dat je lessen tijdig reserveert, maar het is niet de bedoeling dat je plekken claimt wanneer je nog niet zeker weet of je wel zal komen. Heb je FOMO (fear of missing out)? Temper jezelf!  Sommige lessen worden weken, soms zelfs maanden (!) van te voren gereserveerd, om vervolgens tegen die tijd wel te zien of je ook daadwerkelijk wilt en kunt komen. Dat is niet helemaal de bedoeling van onze annuleringspolicy en misschien was dat niet duidelijk.

Maar dan schrijf ik me toch op tijd uit? 
Wanneer je dagen of soms weken van te voren een plek reserveert, houd je al die tijd onnodig een plek bezet die we vaak last-minute niet meer kunnen vullen. Dat is niet alleen vervelend voor andere yogi’s die ook graag tijdig willen weten wanneer ze naar yoga kunnen, maar hierdoor wordt ook onnodig het idee gewekt dat een hoop lessen vol zijn, terwijl dat in de praktijk niet zo is.

Er is plek genoeg voor iedereen, ook voor jou.
Reserveer je les pas als je zeker bent dat je komt.  
Wachtlijst
Is de les van je keuze dan toch echt vol? Schrijf je dan in voor de wachtlijst! Klik op onderstaande button om te lezen hoe de wachtlijst precies werkt.
Lees hier over de wachtlijst