YOU WANT THIS; deze heerlijke  2 uur durende Restorative yoga workshop

Imagine; zondagochtend in november, het is regenachtig en een beetje donker buiten, je draait nog een keer om in bed. Je wilt eigenlijk niet veel meer doen dan een beetje hangen of Netflix-en in je home-pakkie, er staat tenslotte al een drukke maand voor de deur.  Misschien zijn er wel afgeschoten kids in huis die niet kunnen wachten tot 5 december en heb je dringend wat tijd voor jezelf nodig? YOU WANT THIS; deze heerlijke  2 uur durende Restorative yoga workshop zorgt dat je opgeladen aan de decembermaand begint. 

In deze workshop gaan we helemaal niets doen! Deze twee uur durende workshop gaat om minder ‘doen’ en meer ‘zijn.’ We houden de zittende en liggende houdingen voor langere tijd aan. We activeren daarmee ons zogenaamde para-symphatische zenuwstelstel, het systeem dat ons lichaam en ons brein laat rusten en verwerken.
Lichaam, geest en ziel zijn onafscheidelijk met elkaar verbonden. Restorative yoga biedt een prachtige kans om naar binnen te keren, lagen af te pellen en onszelf over te geven aan wie we écht zijn.
Restorative houdingen zijn nooit oncomfortabel. We gaan voor maximale ontspanning. Misschien is deze yogavorm niet zo zeer een fysieke uitdaging, maar loslaten en jezelf overgeven aan kalmte en volledige aanwezigheid is misschien veel uitdagender.

Gun jezelf het geluk van stilte en rust in de snelheid van het dagelijks leven.

LET OP: Restorative yoga is anders dan Yin Yoga*. Bij Yin yoga zijn we op zoek naar stretch of een target area, bij restorative yoga is er alleen maar ontspanning. HALLELUJA!

De workshop wordt in Yogaschool RoxZEN gegeven door Rosanne Anemaat- de Bakker

SAFE THE DATE: 26 november start 10:30 uur tot 12:30 uur
TICKETS: Je betaald € 20,00 voor je deelname
SIGN INN: Je reserveert deze workshop gemakkelijk en snel via je MOMO Account. Je reservering is definitief wanneer je direct en veilig hebt betaald met IDEAL.
SIGN UP: Heb je geen account? Maak deze dan snel en gemakkelijk aan via deze link  Je reservering is definitief wanneer je direct en veilig hebt betaald met IDEAL.

* De Yin les die ik normaal op zondagochtend geef komt  hierdoor eenmalig te vervallen.
** De workshop gaat gegarandeerd door, het minimum aantal inschrijvingen is reeds overschreden