Ein-de-lijk komt deze heerlijk workshop naar Yogaschool RoxZEN! Met trots mag ik aankondigen dat Diana Aben en Jitske Stokman een extra lange Restorative en Yoga Nidra les geven. Deze dames zijn echt de aller, allerbeste op dit gebied en ze komen dus allebei! In deze workshop staan DIEPE RUST, MAXIMALE ONTSPANNING en STILTE centraal.

RESTORATIVE YOGA
Restorative yoga is een vorm van yin yoga. In een restorative houding wordt je zoveel mogelijk ondersteund met dekens en kussens, zodat je er lang in kunt blijven rusten, soms wel 10 minuten.
Jitske ken je van de les op vrijdagochtend, de zwangerschapsyoga en als sub wanneer ik er niet ben. Ze is ervaren en heeft de unieke gave om deze verwen-sessies perfect te begeleiden. WARNING, als je bij Jitske bent geweest ben je he-le-maal verpest en wil je nooit meer anders ;-))

YOGA NIDRA
Wanneer je maximaal tot rust bent gekomen begeleid Diana het laatste deel van de les een Yoga Nidra sessie. Yoga Nidra is een diepe vorm van meditatie. Het betekent letterlijk ‘De slaap van de yogi’ en is een staat van bewuste diepe slaap. Je bent dus wel gewoon bewust en aanwezig, maar wel heeeeeuulll ver weg.
Diana is een expert op het gebied van ontspanning en onze vaste restorative-sub voor Jitske op vrijdagochtend. Het lijkt me leuk om je op deze manier kennis met haar te laten maken.

Ohhh en dat betekent niet dat er niets gebeurt hé, WORK IN PROGRESS! Ook de uren en dag(en) na de workshop zou je hier de effecten van kunnen merken. 

Deze workshop is geen reguliere les en daarom reserveer en betaal je apart voor deze bijzondere les. Voor deze extra lange les (3 uur) inclusief thee + lekkers betaal je € 30,00. Nadat je bij MomoYoga bent geregistreerd kun je je aanmelden en betalen zodat je zeker bent dat je één van de beperkt aantal plekken hebt gereserveerd.

Schrijf je in voor deze unieke ervaring!

SAFE THE DATE: 17 november 2019, start 10:00 uur tot 13:00 uur
TICKETS: Je betaald € 30,00 voor je deelname
SIGN INN: Je reserveert deze workshop gemakkelijk en snel via het lesrooster met je MOMO Account.
SIGN UP: Ben je nieuw bij Yogaschool RoxZEN? Je bent meer dan welkom!
1. Schrijf je in bij ons online reserveringsysteem (powerd by MOMO YOGA)
2. Activeer je account m.b.v. de welkomstmail die je daarna ontvangt (check even je SPAM box al die niet binnen een aantal minuten binnen is)
SCROLL IN HET ONLINE LESROOSTER NAAR 17 NOVEMBER 2019 EN KLIK OP ‘NU BOEKEN’

LET OP: dat je niet alleen betaald maar ook daadwerkelijk bent ingeschreven voor de les.

* De Yin les die ik normaal op zondagochtend geef komt hierdoor eenmalig te vervallen. Vervalt nu je vaste lesmoment? Als je Yin fijn vindt, weet ik zeker dat Restorative je ook bevalt. Come and try!
** Je reservering is definitief wanneer je direct en veilig hebt betaald met IDEAL.
***De workshop gaat door bij minimaal 8 inschrijvingen, NO WORRIES, je ontvangt uiteraard je geld terug wanneer dit niet het geval is.

Kom je er niet uit, is het ingewikkeld of reserveren zelfs een struggle? Mail naar info@roxzen.nl en ik schiet je te hulp!