After Corona / Summer DETOX program

De afgelopen maanden voelde misschien wel al een beetje als een DETOX. Je leven helemaal op z’n kop en ruimte voor nieuwe gewoonten. Zelf merk ik juist dat ik door die ruimte ook een aantal niet zulke fijne gewoonten ontwikkelde. Confession; things are getting a bit out of hand. Momenteel volg ik namelijk het Splitjes-dieet, tenminste zo zijn we het thuis maar gaan noemen. Ik heb dus sinds kort een enorme crush op Splitjes. Je weet wel, die chemische oranje ijsjes met creamy inside. Zalig, fris en een fijne afwisseling na mijn perenijs-period, salty-chips-season en caramel-cravings eerder during Covid-season. Je begrijpt de Corona kilo’s zijn er aan-ge-vlogen. Maar erger nog, mijn gezonde en voedzame lifestyle is ergens gedurende Corona-season compleet verdampt.

Reset yourself, reset your intentions
Één of twee keer per jaar heb ik behoefte aan een RESET, een moment waarop ik bewust plan om rustiger aan te doen. Om zowel mijn sociale als zakelijke agenda leeg te laten en wat meer tijd te nemen om te rusten, te lezen, te mediteren. Minder tijd te spenderen achter de tv, telefoon en social media (digital detox). Door dit te combineren met een aangepast voedingspatroon helpt dit, of eigenlijk dwingt het me, om mezelf ik acht te nemen.

Donderdag 9 september 20:30 uur START RoxZEN DETOX program 2021
DETOX?
Dat klinkt wel heel hip maar verder is het onzin. Je lijf is namelijk niet giftig en als dat al zo zou zijn, dan heeft je lichaam zelf het vermogen om dat te fixen. We kunnen je lichaam wel helpen zodat dit natuurlijk proces voor je organen gemakkelijker gaat. Het is complete reset, een moment waarop je gemakkelijker nieuwe intenties zet doordat je oude patronen doorbreekt. 

Dat is best spannend
Hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Zoiets is best spannend en ingrijpend, zeker als je hier geen ervaring mee hebt. Hoe zorg je ervoor dat het op elk niveau een reset wordt? Ik begeleid je tijdens deze vernieuwde* drie of vijf daagse sapkuur. We bouwen geleidelijk op en af, met elkaar is dit heel goed te doen. Velen studenten gingen je voor. Als je al eerder hebt ge-sapt kun je ook kiezen voor een vijf- of zeven (!) daagse kuur.

* met een luxe theepotje i.p.v. zakje en de soepen zijn 470 ml, dus een stuk groter.

What the F*CK, alleen maar SAP en SOEP?
Ja, en ik beloof je dat je geen honger zult hebben. RoxZEN’s RESET-Program bestaat alleen maar uit sap en soep. Je begint je dag met een ginger-kurkuma-shot (geloof me, je hebt geen koffie meer nodig) en daarna zes slowjuice sappen per dag + een soep. Alle sappen inclusief shot zijn van biologische groenten en fruit.

Yoga
Gedurende deze dagen zijn er yogalessen te volgen in Yogaschool RoxZEN. Op zaterdagochtend (dag 2 van het programma) is er een extra Yin les die er speciaal op gericht is om het effect van de detox te vergroten. Je bent dan twee dagen op weg en er is dan ook tijd om eventueel nog vragen te stellen of ervaringen uit te wisselen.

Niet eten is in mijn beleving wel echt het aller-aller-allerrrrstomste, maar dit programma gaat dus verder dan alleen maar stoppen met vast-voedsel. Je zult daarom ook geen honger hebben om een feed-me-or-i-kill-you-modus te voorkomen, let’s stay peaceful.  Om je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden en je DETOX een DEEPER DIMENSION te geven heb ik een programma samengesteld met yoga en (healing + motivational) meditatieoefeningen die je zullen helpen om op een ander niveau te resetten.

Onderstaande sessies zijn inbegrepen:

Donderdag
9 september 2021, 20:30 uur

Briefing, detox-goodiebag en meditatie


Donderdag

16 september 2021, 20:30 uur 

Kick-off, pick-up, Q&A

Zaterdag
18 september 2021, 10:00 uur 
DETOX yogales (Lever en gallbladder meridans)

Donderdag
23 september 2021 20:30 uur 

De-briefing


Voor het hele programma + extra yogales en de SAP (soep en thee) dagen + Goodie bag betaal je € 139,95 voor 3 dagen, € 199,95 voor 5 dagen en € 269,95 voor 7 dagen.
Ik regel alles, het enige dat jij hoeft te doen is ontspannen!

Reserveren
Je reserveert via je MOMO account de eerste bijeenkomst op 9 september direct en veilig met iDEAL betalen. Je scrolt in je lesrooster naar 9 september en klikt op ‘nu boeken’ bij het pakket naar keuze.

Let op: Bij reservering en betaling is je aanmelding definitief.