Okay, je probeert wel eens iets, maar dat RoxZEN-Mid-Season-RESET-program zoooooo’n succes zou zijn, had ik me nooit vooraf kunnen wensen.

Reset yourself, reset your intentions
Één of twee keer per jaar heb ik behoefte aan een RESET, een moment waarop ik bewust plan om rustiger aan te doen. Om zowel mijn sociale als zakelijke agenda leeg te laten en wat meer tijd te nemen om te rusten, te lezen, te mediteren. Minder tijd te spenderen achter de tv, telefoon en social media (digital detox). Even geen bruiloften, festivals en out-goings. Door dit te combineren met een aangepast voedingspatroon helpt dit, of eigenlijk dwingt het me, om mezelf ik acht te nemen.

Ontgiften?
Het heeft dus eigenlijk niets met reinigen te maken of het woord DETOX. Dat klinkt wel heel hip maar verder is het onzin Je lijf is namelijk niet giftig en als dat al zo zou zijn, dan heeft je lichaam zelf het vermogen om dat te fixen. Het is meer een reset, een moment waarop je gemakkelijker nieuwe intenties zet doordat je oude patronen doorbreekt. 

Dat is best spannend
Hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Zoiets is best spannend en ingrijpend, zeker als je hier geen ervaring mee hebt. Hoe zorg je ervoor dat het op elk niveau een reset wordt? Ik begeid je tijdens je drie-daagse-sapkuur. Als je in oktober ook al samen mij hebt gesapt kun je nu ook kiezen voor een vijf daagse kuur.

Alleen maar sap! 
Ja, RoxZEN’s MID-SEASON-RESET-Program bestaat alleen maar uit sap. Op deze SAP dagen begint je dag met een uitgeperste citroen in warm water, gevolgd door een detox-shot (geloof me, je bent gelijk wakker) dan 6 slowjuice sappen en 1 soep per dag. Je sluit de dag af met verse camille thee die een fijne boost is voor je nachtrust.  Alle sappen inclusief shot zijn van biologische groenten en fruit.

Yoga
Gedurende deze dagen zijn er elke dag yogalessen te volgen in Yogaschool RoxZEN. Op zaterdagochtend (dag 2 van het programma) is er een extra Yin les die er speciaal op gericht is om het effect van de detox te vergroten. Je bent dan twee dagen op weg en er is dan ook tijd om eventueel nog vragen te stellen of ervaringen uit te wisselen.

Niet eten is in mijn beleving wel echt het aller-aller-allerrrrstomste, maar dit programma gaat dus verder dan alleen maar stoppen met vast-voedsel. Je zult daarom ook geen honger hebben om een feed-me-or-i-kill-you-modus te voorkomen, let’s stay peaceful.  Om je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden en je DETOX een DEEPER DIMENSION te geven heb ik een programma samengesteld met yoga en (healing + motivational) meditatieoefeningen die je zullen helpen om op een ander niveau te resetten.

Safe the date
Het is nog heeeeel ver weg maar maar als je wilt meedoen is het fijn om je agenda daar op aan te passen vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 maart 2019 (en voor 5 dagen ook maandag 18 en dinsdag 19 maart) zijn de SAP dagen. Heul belangrijk: De week voorafgaand hieraan (vanaf 7 maart 2019) start het programma al en begin je al met het aanpassen je leef en eetpatroon.

PROGRAM PLANNING
Donderdagavond 7 maart 2019, 20:30 uur
Briefing, detox-goodiebag en meditatie

Donderdag 14 maart 2019, 20:30 uur
Kick-off en pick-up

Vrijdag* 15 maart 2019, 09:30 uur
Flow & Restore met Jitske

Zaterdag 16 maart 2019, 10:00 uur
DETOX yogales (lever, milt en maagmeridianen)

Zondag* 17 maart 2019, 11:00 uur
Yin Yoga met Roxan

Optioneel bij 5 dagen
Maandag * 18 maart 2019
Flow of Yang – Yinisch met Roxan

Dinsdag* 19 maart 2019
Yin of Slow Flow met Roxan

Voor iedereen
Donderdag 21 maart 2019 20:30 uur -> De-briefing

Voor het hele programma + extra yogales en de SAP(soep en thee) dagen + Goodie bag betaal je € 139,95 (voor 5 dagen is dit € 199,95 ), ik regel alles, het enige dat je hoeft te doen is ontspannen!
*Deze lessen zijn niet inbegrepen in de prijs maar kun je met je abonnement, strippenkaart of middels een losse les volgen.

Reserveren
Je kunt via je MOMO account de Kick-off reserveren en direct en veilig met iDEAL betalen. Je scrolt in je lesrooster naar 7 maart er en klik op ‘nu boeken’. Je maakt bij de betaling de keuze voor het 3 of 5 daagse programma. Als je niet eerder een 3 daagse sap kuur hebt gedaan wil ik ten zeerste aanraden om niet gelijk voor de 5 daagse kuur te kiezen. Voor de 5 daagse kuur heb je een vriezer nodig.

Het programma gaat door bij minimaal 7 inschrijvingen, NO WORRIES, je ontvangt uiteraard je geld terug wanneer dit niet het geval is dus schrijf je snel is want er is maar een beperkt aantal plekken.