Hoe ziet jouw zomer eruit? Zwoele zomerdagen op vakantie of in je tuin, met iets minder dagelijkse beweging of sport, veel vaker een (alcoholisch) drankje, een verkoelend ijsje en natuurlijk die eindeloze barbecue waarbij je ongemerkt de hele avond zit te happen. Dan hebben we het nog niet gehad over al die bruiloften, festivals en speciale gelegenheden die dan bijna wekelijks voorbij komen.

Ik ben gek op de zomer en al die gezelligheid die gepaard gaat met ‘living the good life’ maar it’s all about balance baby! Vaak gaat bij mij na zo’n periode rigoureus het roer om, simpelweg omdat ik daar behoefte aan heb: Tijd voor een DETOX. Rust, ritme en reinheid, terug met de aandacht bij mezelf.

Reset yourself, reset your intentions
Één of twee keer per jaar heb ik behoefte aan zo’n RESET, een moment waarop ik bewust plan om rustiger aan te doen. Om mijn zowel mijn sociale als zakelijke agenda leeg te laten en wat meer tijd te nemen om te rusten, te lezen, te mediteren. Minder tijd te spenderen achter de tv, telefoon en social media (digital detox). Door dit te combineren met een aangepast voedingspatroon helpt dit, of eigenlijk dwingt het me, om mezelf ik acht te nemen.

Ontgiften?
Het heeft dus eigenlijk niets met reinigen te maken of het woord DETOX. Dat klinkt wel heel hip maar verder is het onzin Je lijf is namelijk niet giftig en als dat al zo zou zijn, dan heeft je lichaam zelf het vermogen om dat te fixen. Het is meer een reset, een moment waarop je gemakkelijker nieuwe intenties zet doordat je oude patronen doorbreekt. 

Dat is best spannend
Hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Zoiets is best spannend en ingrijpend, zeker als je hier geen ervaring mee hebt. Hoe zorg je ervoor dat het op elk niveau een rest wordt? Ik begeid je tijdens je drie-daagse-sapkuur.

Alleen maar sap! 
Ja, RoxZEN’s MID-SEASON-RESET-Program bestaat alleen maar uit sap. Je begint je dag met een uitgeperste citroen in warm water, een ginger-kurkuma-shot (geloof me, je bent gelijk wakker) en daarna zes slowjuice sappen per dag. Alle sappen inclusief shot zijn van biologische groenten en fruit.

Safe the date -> Vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 oktober 2018

Niet eten is in mijn beleving wel echt het aller-aller-allerrrrstomste, maar dit programma gaat dus verder dan alleen maar stoppen met vast-voedsel. Je zult daarom ook geen honger hebben om een feed-me-or-i-kill-you-modus te voorkomen, let’s stay peaceful.  Om je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden en je DETOX een DEEPER DIMENSION te geven heb ik een programma samengesteld met yoga en (healing + motivational) meditatieoefeningen die je zullen helpen om op een ander niveau te resetten.

Donderdagavond 4 oktober 2018, 20:30 uur -> Briefing, detox-goodiebag en meditatie
Donderdag 11 oktober 2018, 20:30 uur -> Kick-off, pick-up en meditatie
Zaterdag 13 oktober 2018 -> 10:00 uur: DETOX yogales (lever, milt en maagmeridianen)
Donderdag 18 oktober 2018 20:30 uur -> De-briefing

Hiervoor betaal je € 140,00, ik regel alles, het enige wat je hoeft te doen is ontspannen!

Als je wilt  kun je op vrijdagochtend 12 oktober (Flow & Restore) en zondagochtend 14 oktober (Yin yoga) ook nog les volgen bij Yogaschool RoXZEN. Deze lessen zijn niet inbegrepen in  de prijs maar kun je met je abonnement, strippenkaart of middels een losse les aanschaffen.

Reserveren
Je kunt via je MOMO account de Kick-off reserveren en direct en veilig met iDEAL betalen. Je scrolt in je lesrooster naar 4 oktober er en klik op ‘nu boeken’.

Let op: Bij reservering en betaling is je aanmelding definitief en ga ik er vanuit dat je erbij bent. Een aantal dagen voorafgaand aan dit programma sluit de inschrijving, we werken uitsluitend met verse  producten en hierdoor moeten we tijdig weten of je erbij bent.

Dit programma gaat door bij minimaal 5 inschrijvingen, NO WORRIES, je ontvangt uiteraard je geld terug wanneer dit niet het geval is.