SPECIAL SESSIONS:

Yasssh! De eerste SPECIAL SESSION, de yoga TABATA, was een groot succes! Heb je die gemist of was je er niet bij omdat je een grote uitputtingsslag verwachtte? Jammer, want iedereen die er wel was (inclusief juf) is super enthousiast over dit concept. Okay, er was echt wel wat spierpijn de volgende dag (en de dagen erna) maar dat is zo nu en dan ook wel fijn.

De volgende SPECIAL SESSION is op:  donderdag 9 januari 2020 

NEW BEGINNING BLESSINGS
(The story of Ganesha, removing obstacles and setting new intentions)

Ganesha is by-far de meest populaire Hindu God evâh, een beetje de knuffel-Marokkaan in yoga-land. Deze lompe maar aandoenlijke olifant rijdt rond op een muis en staat symbool voor een nieuwe start met nieuwe intenties. Daarnaast helpt Ganesha ook om obstakels op de weg te verwijderen. Er zijn tal van verhalen over Ganesha en in deze speciale les vertel ik je de mooiste. We zetten intenties voor het nieuwe jaar en nemen afstand van obstakels die ons daarvan weerhouden.

In deze special sessions is er altijd een vorm van actie, maar steeds in een andere vorm. Deze sessies vinden (voorlopig) alleen incidenteel plaats en kun je gewoon volgen met je abonnement, strippenkaart of middels de aankoop van een losse les. Het is dus een BONUS les.

Deze tweede SPECIAL SESSION is op donderdagavond 9 januari 2020 en start om 20:30 uur! Elk van deze BONUS LESSEN zijn een UNIEKE ERVARING, don’t miss out!