Leuk hoor al die feestjes maar hoe kom je daarna weer in je normale ritme? Het is vaak heerlijk om je even helemaal te laten gaan maar veel lastiger om daarna weer terug te schakelen. Een chocolaatje hier en ach, nog een glaasje bubbels daar. Om de hangover te handelen neem je gewoon een oliebol als ontbijt, je maakt een winterse wandeling en dan is het wel weer tijd voor een gluweintje om op te warmen. Start het voorjaar met RoxZEN-Mid-Season-RESET-program. Een heerlijk begin van een nieuw seizoen.

Reset yourself, reset your intentions

Één of twee keer per jaar heb ik behoefte aan een RESET, een moment waarop ik bewust plan om rustiger aan te doen. Om zowel mijn sociale als zakelijke agenda leeg te laten en wat meer tijd te nemen om te rusten, te lezen, te mediteren. Minder tijd te spenderen achter de tv, telefoon en social media (digital detox). Even geen bruiloften, festivals en out-goings want als je niet oplet, ben je elk weekend volgepland. Door dit te combineren met een aangepast voedingspatroon helpt dit, of eigenlijk dwingt het me, om mezelf ik acht te nemen. Doe jij dit jaar met mij mee?

Het voorjaar is een perfect moment voor een DETOX. Zo vlak voordat de klok weer vooruit gaat.

Voorjaarsschoonmaak?

Het heeft dus eigenlijk niets met reinigen te maken of het woord DETOX. Dat klinkt wel heel hip maar verder is het onzin Je lijf is namelijk niet giftig en als dat al zo zou zijn, dan heeft je lichaam zelf het vermogen om dat te fixen. Het is meer een reset, een moment waarop je gemakkelijker nieuwe intenties zet doordat je oude patronen doorbreekt.

Dat is best spannend

Hoe pak je dat aan? Waar moet je op letten? Zoiets is best spannend en ingrijpend, zeker als je hier geen ervaring mee hebt. Hoe zorg je ervoor dat het op elk niveau een reset wordt? Ik begeleid je tijdens je drie daagse-sapkuur. Als je al eerder hebt ge-sapt kun je ook kiezen voor een vijf daagse kuur.

What the F#CK, alleen maar sap!?

Ja, RoxZEN’s Spring-RESET-Program bestaat dus in de basis alleen maar uit sap. dit betekent overigens niet dat je helemaal niet mag eten. Je kunt het programma geust aanvullen met salades en groenten. Op de SAP dagen begint je dag met een uitgeperste citroen in warm water, gevolgd door een detox-shot (geloof me, je bent gelijk wakker) dan 6 slowjuice sappen en 1 soep per dag. Je sluit de dag af met verse camille thee die een fijne boost is voor je nachtrust. Alle sappen inclusief shot zijn van biologische groenten en fruit.

Yoga

Gedurende deze dagen zijn er yogalessen te volgen in Yogaschool RoxZEN. Op zaterdagochtend (dag 2 van het programma) is er een extra Yin les die er speciaal op gericht is om het effect van de detox te vergroten. Je bent dan twee dagen op weg en er is dan ook tijd om eventueel nog vragen te stellen of ervaringen uit te wisselen.

Niet eten is in mijn beleving wel echt het aller-aller-allerrrrstomste, maar dit programma gaat dus verder dan alleen maar stoppen met vast-voedsel. Je zult daarom ook geen honger hebben om een feed-me-or-i-kill-you-modus te voorkomen, let’s stay peaceful. Om je hier zo goed mogelijk op voor te bereiden en je DETOX een DEEPER DIMENSION te geven heb ik een programma samengesteld met yoga en (healing + motivational) meditatieoefeningen die je zullen helpen om op een ander niveau te resetten.

Safe the date

Het is nog heeeeel ver weg maar voorn je het weet ben je de stampotten, rode wijn en kaasplanken alweer zat. Als je wilt meedoen is het fijn om je agenda daar op aan te passen want je wilt niet net dat ene diner dan plannen. Op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 maart 2020 (en voor 5 dagen ook maandag 23 en dinsdag 24 maart) zijn de SAP dagen. Heul belangrijk: De week voorafgaand hieraan (vanaf 12 maart 2020) start het programma al en begin je al met het aanpassen je leef en eetpatroon.


PROGRAM PLANNING

Donderdagavond 12 maart 2020, 20:30 uur Briefing, detox-goodiebag en meditatie

Donderdag 19 maart 2020, 20:30 uur Kick-off en pick-up

Zaterdag 21 maart 2020, 10:00 uur DETOX yogales (maag, darm, levermeridianen)

Zondag* 22 maart 2020, 11:00 uur Yin Yoga met Roxan Optioneel bij 5 dagen

Maandag * 23 maart 2020 Slow flow met Roxan

Dinsdag* 24 maart 2020 Yin of Slow Flow met Roxan Voor iedereen

Donderdag 26 maart 2020 20:30 uur -> De-briefing

Voor het hele programma + extra yogales en de SAP (soep en thee) dagen + Goodie bag betaal je € 139,95 (voor 5 dagen is dit € 199,95 ), ik regel alles, het enige dat je hoeft te doen is ontspannen!

*Deze lessen zijn niet inbegrepen in de prijs maar kun je met je abonnement, strippenkaart of middels een losse les volgen.


Reserveren

Je kunt via je MOMO account de Kick-off reserveren en direct en veilig met iDEAL betalen. Je scrolt in je lesrooster naar 12 maart er en klik op ‘nu boeken’. Je maakt bij de betaling de keuze voor het 3 of 5 daagse programma. Als je niet eerder een 3 daagse sap kuur hebt gedaan wil ik ten zeerste aanraden om niet gelijk voor de 5 daagse kuur te kiezen. Voor de 5 daagse kuur heb je een vriezer nodig. Het programma gaat door bij minimaal 7 inschrijvingen, NO WORRIES, je ontvangt uiteraard je geld terug wanneer dit niet het geval is dus schrijf je snel is want er is maar een beperkt aantal plekken.