Still spots available for Yogacourse 2.0

Het was een HITYogacourse 2.0 was AWESOME en dubbel + dwars uitverkocht. Op veler verzoek start op 23 februari 2017 om 20:30 uur de voorlopig laatste (!) vervolgcursus van dit jaar en…… er is nog plek voor jou! 

Deepen-Your-Yoga-Practice
Vier lessen waarin we yogafilosofie en anatomie behandelen to-the-next-level. Naast het uitlichten en verdiepen van de basishoudingen die je al wekelijks doet, is er uitgebreid aandacht voor de houdingen die we (nog) niet of nauwelijks in de les oefenen. Er is extra tijd voor vragen, modificaties, adjustments en is er volop persoonlijke aandacht doordat de groep uit maximaal 10 deelnemers bestaat.

Deze deepen-your-practice-course bestaat uit vier aaneengesloten lessen en start op donderdagavond 23 februari  om 20:30 uur. Je betaald voor deze course in totaal €49,95, elke les duurt tot 22:00 uur.

To-cool-for-school? NO-WAY!
Volg je al yogales bij Yogaschool RoxZEN en zie je het niet als een toegevoegde waarde? Vind je het stom om naast je rittenkaart of abonnement (die toegang geven tot alle reguliere lessen) extra te betalen voor deze cursus? THINK TWICE en investeer in je practice! Als yogi blijf je altijd leerling en is het nooit klaar. Ook ik blijf student en volg wekelijks lessen en trainingen om me te blijven ontwikkelen.

To-much-a-beginner-for-this? NO WAY
Heb je de beginnerscourse gedaan of volg je die momenteel? Denk je dat dit te snel gaat en dat je hier niet goed genoeg voor bent?  Dit is het perfecte vervolg! THINK TWICE en investeer in je practice! Als yogi blijf je altijd leerling en is het nooit klaar. Ook ik blijf student en volg wekelijks lessen en trainingen om me te blijven ontwikkelen.

Double-it-up Yogacourse + YIN-YANG
Als je wilt kun je de eerste drie weken van de cursus gemakkelijk nog de Yin-Yang les van 19:00 uur volgen. Lekker makkelijk; 1 avond van huis, dubbel quality-time. (de yin-yang les betaal je met je abonnement, rittenkaart of losse les)

Later-becomes-never SIGN-UP-NOW-OR-CRY-LATER
Think twice darling….

WE ARE REALLY DESPERATELY LOOKING FOR YOU! 
SIGN-UP-NOW-OR-CRY-LATER

Je hebt tot 1 februari om je aan te melden via deze aanmeld-button of stuur me een berichtje